EZOTÉRIA

Visszatérő álmaid titkos üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A mindennapok rutinja - akár megnyugtat, akár elkeserít -, visszaköszön álmainkban. Elvarratlan szálak, sürgető határidők, egy fellángolás vagy egy kimondatlan szó megzavarhatja álmunkat. A Sors ily módon küldhet jelet, mire kell jobban odafigyelned. Alvás közben a múltat dolgozzuk fel, vagy a jövőt álmodjuk meg?

 

A gyerekek már az ágyban, a párod még molyol a laptopon, a tévé hangja kezd egyre távolodni, mikor az ágytakaró fellibben, és színes pillangóként egyre távolabb és távolabb repül. Az ágy lassan forogni kezd, te pedig zuhansz bele a mélységbe Egyszer csak feleszmélsz, hogy ez egy másik dimenzió és lágy szárnycsapkodással a pillangó után eredsz… minden elsötétül és a következő képen már hálóingben állsz a buszmegállóban kezedben a táskád és vársz!

Nézd végig az alábbi ábrákat és válaszd ki azt, amelyikhez tudsz kötni valamilyen érzést. Ne feledd, tudatosan nem emlékszel minden álmodra, de a tudatalattid emlékezhet. Az álmaidat csak te fejtheted meg. Ne várj kész válaszokat, inkább további kérdésekre számíts, hiszen ugyanaz a szimbólum neked és nekem is mást és mást jelent. Arra koncentrálj, hogy a te életedben mi, mihez, hogyan kapcsolódik.

 

  

  

  

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL