SZEX, SZERELEM

Illik hozzád a kedvesed?

Szerző:
Szabó Anna

 

Tökéletes párkapcsolat boldog szerelmi élettel – ki ne álmodra erről? Különösen mostanában, amikor egyre nehezebben szövődnek tartós és igazán mély emberi kapcsolatok. Egy ősi távol keleti tan azonban az álom megvalósulását ígéri. Kínában ugyanis már régóta megtalálták a boldogsághoz vezető utat. Ez a feng shui, amely nem csupán az építészetben és a lakberendezésben működik, hanem a párkapcsolatokat is eszményi módon képes szabályozni.


Mi köze van a feng shuinak a szerelemhez?


A szerelemben is áramlania kell az energiának, hogy a testi együttlétet és a szenvedélyt igazán élvezhessük. A siker érdekében először meg kell tanulnunk, hogyan ismerhetők fel, illetve távolíthatók el a zavaró külső tényezők.

Vegyük példaként a hálószobát. Érthető módon ebben a helyiségben rendkívül fontos az érzékiséghez, az erotikához illő hangulat megteremtése. A környezetnek hívogatónak kell lennie. Ám ez nem valósulhat meg, ha a komódon fehérneműket és hajcsavarókat tárolunk, vagy cigarettafüsttől bűzlik a levegő. A számítógép monitora, melyről visszaverődik a fény, vagy az exünk fotója a könyvespolc leghátsó sorában szintén nemkívánatos hatást fejthet ki.

Ezek a tulajdonképpen láthatatlan zavaró mezők a feng shui szerint mind-mind frusztráló csapdák. De hogyan távolítsuk el őket? A válasz meglepően egyszerű: rakjunk rendet és takarítsunk.


Reggeli csók és ölelés

Alakítsunk ki érzéki közelséget partnerünkkel. Ha a hétköznapokban is intimitásra törekszünk, ez könnyebben megy majd. Reggel egy csók, egy ölelés – és mindjárt másképp indul a nap. A munkahelyünkön néhány pillanatra engedjük szabadjára erotikus fantáziánkat. Este, munka után hazatérve pedig gyújtsunk meg valamilyen finom illóolajjal megtöltött aromalámpát: a kis mécses garantáltan lángra lobbantja majd a szenvedélyt is.


Gyors lesz a siker?

A feng shui csupán gondolatébresztőnek szolgál. El kell mélyednünk a tanban, hogy sikerüljön eredményeket elérnünk, mert ez eleinte nem is lesz olyan egyszerű. A koncentrálást a következőképpen segíthetjük: álló helyzetben térdünket behajlítva kissé hajlítsuk be. Lábfejünket kissé nyissuk szét, majd csukjuk be a szemünket. Összpontosítsunk a szívünkre – lélegezzünk mélyet. Képzeljük el, amint az energia gyengéden és erőteljesen masszírozza a szívet.


Illik hozzád a kedves?


Válaszd ki a táblázatból a születési évedet. Az évszámok alatt lévő csíkban megtalálod a saját számodat. Ezután partnered születési éve alapján nézd meg, mi az ő száma, majd nézd meg, mennyire illetek össze.


Feng shui táblázat a típusok meghatározásához

Nők születési éve

 

1937 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945

Férfiak születési éve

 


 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL