DIVAT

Csábításra fel!

Szerző:
Szabó Anna
Lassan leereszkedik ránk a rózsaszín köd a Valentin nap közeledtével. A leghatásosabb, ha a szerelem hónapjában tetőtől-talpig szexiben hódítasz. Elő a csábító bugyikkal, dögös melltartókkal, és buja combfixekkel. Legyél te is vadítóan érzéki a szerelmesek ünnepén.

 

 

Hódíts pirosban!

A szerelem estéjén mi sem érzékibb, ha a pezsgő már hűtve van, és teljes pompában várod szíved választottját. Pöttyös romantikus, ártatlan szűzies fehér, vagy éppen a buja piros. Az idei fehérnemű divat is - az elmúlt évekhez hasonlóan - a szexi és merész vonalat követi. A vad piros, és a pimasz pink felforrósítja minden kapcsolat hőfokát! Fokozásképp a piros szettedet kombinálhatod fekete harisnyatartóval, vagy egyéb kiegészítővel. Apró pántok, falatnyi bugyik – tanga vagy éppen francia -, csábítóbbnál-csábítóbb sliccelt részek, fodrok, fűzők. Végtelen a sor. Egy a lényeg, hidd el, hogy te vagy a leggyönyörűbb a pasid számára!


Foto: Csabitsel.hu

Foto: New Yorker

Legyél az őrülten szexi nővérke, aztán az ágyban: egy vadmacska!

Semmi sem fokozhatja annyira az intim pillanatok hevét, mint a jelmezek, így vágyfokozóként mindenképpen hasznos dolog. Akár te lehetsz a dögös „showgirl”, ha egy fekete kombinét, selyem kesztyűt - csipkeszegélyezéssel -, és fekete necc harisnyát öltesz magadra, mindezt megspékelve egy dívás hajkölteménnyel, és hozzá dukáló füstös szemekkel. A hatás garantált. Ha ennél extrémebbet szeretnél, akkor elő a párduc mintás őrjítő darabokkal és selyem kesztyűkkel. Lehetsz a buja szobalány is, aki a tollseprűjével mindent portalanít vagy a szexi matróz lány, aki éppen a hálószobában teljesíti szolgálatát; szinte ellenállhatatlan az uniformis. De mi sem kívánatosabb egy szexi nővérke jelmeznél. Megbolondíthatod a nővérke jelmezt, ha egy fehér, kislányos masnikkal díszített combfixet húzol hozzá. Mindenképpen felborzolja a férfi kedélyét.


Foto: Csabitsel.hu

Éjszaka is csinosan, szexisen

A csábításhoz nyugodtan hagyj magadon más egyebet az Éva kosztümön kívül, hiszen a szürke hétköznapokban is adnia kell magára a nőnek. Ugyanakkor a szépség mellett fontos a kényelem is. Ezért az sem mindegy, hogy milyen anyagú pizsamát, vagy hálóinget viselsz. A pizsiknek is meg van a maguk bája. Ha kicsit visszafogottabb szeretnél lenni, akkor válassz egy kockás pizsit, de nem kell aggódnod, hogy lelombozó lenne a párod számára a látvány; léteznek manapság olyan szabású pizsamák is, amelyektől nem tűnsz majd slamposnak, vagy olyannak, mintha egy krumplis zsákot húztál volna magadra. Ha merészebb vagy és el szeretnéd bűvölni minden egyes este a szerelmedet, akkor remek választás, ha egy szatén testhez simuló hálóinget választasz csipkével díszítve, esetleg a mellrésznél külön kialakított kosárral.


Foto: New Yorker

Öltöztesd a lábaid!

Az időtálló színek, mint például a fekete, soha sem lehet melléfogás harisnya vagy combfix kiválasztásakor. Kiemeli a nőies idomokat, egyedivé teszi öltözékünket, és kiegészíti a csábos fehérnemű összeállításunkat. Az apró nyomott mintákkal díszített, nagy virág mintákkal, vagy éppen a pöttyös, rombusz mintázatú combfixek is remekül működnek, mint a mintázat nélküliek. Fontos, hogy a combfixhez passzoló harisnyatartót válassz; amely már a klasszikus fehéren át minden színben fellelhető. Ha eleganciát akarsz sugározni, akkor kevés mintával nyomott egy színű, és színben megegyező harisnyatartót válassz. De ha esetleg merészebb elképzeléseid vannak a harisnya hordásáról, és nem harisnyás Pippi bohókásságára vágysz, akkor piroshoz fekete, csipke, és szalag egyaránt illik. Na meg persze masni masni hátán, mert masnikból soha sem elég!


Foto: Csabitsel.hu

Csábíts a szexi body(d)ban!

A csábítási hadművelethez hozzátartozik a sejtelmes baby doll, és a vagány body. Mutat, és elrejt egyben. Léteznek különleges fazonú baby dollok, amelyek főként a „cici tuningra” hivatottak, és a csípőrész elrejtésében sem hanyagolhatók. Ha megfelelő színű, és fazonút választasz, akkor nem kell szégyellned a deréktájékon akadó felesleged. Igaz itt is a szabály, hogy a sötét szín karcsúsít, míg a harsány színek, és minták (pl. pöttyös, csíkos) nem éppen. Az anyagok tekintetében a selyem vezet, de emellett abszolút hordható a hálószerű, áttetsző csipkével, szalaggal átdolgozott is. A lényeg, hogy az előnyös testrészeidet figyelembe véve válassz baby dollt, és bodyt.


Foto: Csabitsel.hu

Foto: New Yorker

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL