SZÁMMISZTIKA

Mennyire vagy rabja a pénznek? - a számok elárulják

Szerző:
Szabó Anna
Te, aki most két munka között a kávédat szürcsölöd, és közben olvasod ezt a cikket, esetleg azon morfondírozol, hogyan csoportosítsd át a kiadásaidat, hogy minden csekked határidőre ki legyen fizetve... te mennyire vagy rabja a pénznek? A számok mindenre tudják a választ. Olvass belőlük!

 

Ahogyan az életben vállalt szerepeinket, kapcsolati mintáinkat, úgy a pénzhez fűződő kapcsolatunkat is otthonról hozzuk. Bizony, gyakran szembesülünk hó végén azzal, hogy ugyanúgy túlléptük a büdzsét, mint anno aggódó édesanyánk. Szerencsésebbek azok, akik már a szülők, nagyszülők példájából okulva, ideje korán meg tanulták kezelni a rendelkezésre álló forintjaikat. Nem beszélve azokról, akik csendben, szerényen rakosgatják félre, amit hónapról hónapra sikerült nem elkölteniük.

Lehetséges változni a pénzkezelés terén?

Milyen feladaton kell végigmenned, ahhoz hogy elérd az a kiváltságos helyzetet, amikor a mérleg átbillen az egyensúly állapotába? Játssz velünk! Ha van a közeledben apró pénz, akár a zsebedben, a pénztárcádba vagy a perselyedben, csak markolj bele, nem lesz szükség az összesre! Markolj bele, majd terítsd szét magad előtt, és számold össze, mennyit sikerült megmarkolnod. Addig add össze a fémpénzek összegét, míg egyjegyű számot nem kapsz. Ne feledd, véletlenek nincsenek! Az, hogy mennyi aprót sikerült megmarkolnod, nem lehet véletlen – kezedet mindig az Égiek vezérlik.

Példa:

5985 forint - esetünkben 5+9+8+5 = 27 = 2 + 7 = 9
Példánkban tehát a kilences szám üzenetét kell alapul venni.

Lássuk, te mennyit markoltál, és mit üzen neked a világot mozgató Pénz!

 

   

    

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL