Mérleg

 

Mérleg

Az esztendő olyan váratlan sikereket hoz életedbe, amelyek alaposan felzaklatnak és kizökkentenek megszokott kerékvágásodból. Vélhetően egész jellemed átalakul. Az év első felében olyan ismeretek birtokába jutsz, amelyek egy teljesen új világba vezetnek. A nyár elején szerencsére elcsendesednek a váratlan események, akkor kipihenheted magad, és felkészülhetsz az augusztusra. Ekkor ugyanis már nem a véletlenek, hanem saját elhatározásod miatt változtatsz korábbi életmódodon.

Hivatás

2012 már az elején esélyt teremt arra, hogy megmutasd a világnak, mire vagy képes. Különösen művészi adottságaidat, esztétikai érzékedet, illetve diplomáciai készségedet csillogtathatod meg az év első felében. Év vége felé aztán addigi fáradozásaid anyagilag is busásan megtérülnek.

Szerelem

Párkapcsolatodban sem úgy mennek a dolgok, ahogyan ahhoz hozzászoktál. Még akkor is bele kell gondolnod a sorsodba, ha állandó partner mellett tengeted mindennapjaidat, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Eddig talán féltél a tartós együttléttől, függetlenséged feladásától, ám áprilisban, vagy legkésőbb a születésnapod körül szakítani fogsz a szingli életmóddal.

Amire figyelned kell 2012-ben

Minden zavaró körülmény képes kihozni a sodrodból. Idén érzékenységed csak fokozódik, ám jogosnak vélt kifakadásodat még azok is hisztinek könyvelik el, akik pedig szeretnek, és elfogultak veled szemben.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL