Szűz

 

Szűz

Tetteidet az eszed vezérli, éles logikával közelítesz mindenhez, nem kedveled a félrebeszélést, imádsz szervezni, intézkedni – igazi menedzsertípus vagy. 2012 elején még nagyon görcsös vagy, szeretnél minden elvárásnak megfelelni. Ám az év második felében ez a görcsösség oldódni fog. Novembertől meglepően könnyen teremtesz kapcsolatot, nagyszerűen kommunikálsz, ügyesen közvetítesz az emberek között.

Hivatás

Egész évben kemény munka vár rád. Ez főként annak köszönhető, hogy mindent magadra vállalsz, mert nem bízol senkiben. Ám hiába vagy te megbízható és precíz, nehezen éred el céljaidat, mert elveszel a hétköznapok apró ügyeiben, illetve mások óhajának teljesítésében. A május hónap ugyan kedvező helyzetet teremt számodra a „kiugráshoz”, de ha túl sokáig fontoskodsz, a végén még erről is lemaradhatsz. A sok munkából így legfeljebb annyi hasznod lesz, hogy megismered saját teljesítőképességed határait, és rádöbbensz, mi az, amit legjobb szándékod ellenére sem érhetsz el a régi módon. Változtatni azonban majd csak jövőre leszel képes.

Szerelem

Nehezen oldódsz fel, tele vagy gátlásokkal. Az ok abban rejlik, hogy túlságosan kritikusan szemléled magad, és ezt a világért sem vallanád be, inkább lovagjaidat kritizálod. Tartós kapcsolatra vágysz, és ha ehhez a megfelelő partnert eddig nem sikerült volna megtalálnod, ne csüggedj: nyár derekán a bolygók segítségedre lesznek a választásban.

Amire figyelned kell 2012-ben

Képtelen vagy lakatot tenni a szádra. Kritikus megjegyzéseiddel halálosan meg tudod bántani azt is, akit nagyon szeretsz, és aki nagyon fontos számodra.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL