Oroszlán

 

Oroszlán

Megérzéseid hozzásegítenek ahhoz, hogy kitűnhess társaid közül. Akkor vagy boldog, ha érzed, hogy környezeted elismeri cselekedeteidet. A céljaidért keményen megküzdesz, becstelenségre sohasem szánnád el magad. Azt azonban természetesnek veszed, hogy nem vagy tekintettel senkire és semmire.

Hivatás

2012 első felében nagyon sok kihívás vár rád. Ellenségeskedő munkatársak, nehezen bontakozó üzleti megbeszélések borzolják kedélyedet. Vetélytársaid lépéselőnyben vannak. Hosszú távú karriered pedig nagyon is függ attól, vajon lesz-e elég erőd ellenállni egy csábító, ugyanakkor veszélyes ajánlatnak. Nagyon szereted a jómódot, a nyugodt, biztonságos életet, ám nyár végén bizonyos nem várt események felboríthatják terveidet. Ahelyett, hogy kellemetlen helyzetekbe bonyolódnál, jobban jársz, ha családodhoz, vagy legjobb barátaidhoz fordulsz segítségért. Akár anyagi támogatást is kérhetsz tőlük, hiszen még a legnagyobb hitelt sem tagadják meg tőled, mert tudják, mindig állod a szavadat.

Szerelem

A hétköznapok bajaira a szerelemben próbálsz vigasztalást lelni. Nyáron azonban olyan kapcsolatba bonyolódhatsz, amit alaposan megbánsz, legszívesebben meg nem történté tennéd az egészet. Ám ez nem olyan egyszerű! Lehet, hogy a végleges veszteség azt jelenti, hogy eddigi állandó partnered fordít hátat neked, és hagy el a történtek miatt.

Amire figyelned kell 2012-ben

Az önfejűségedre! Ez az, ami könnyen bajba sodorhat 2012-ben. Most ugyanis még konokabbá válhatsz, és számíthatsz rá, hogy ez az év alaposan átformálja életedet, életstílusodat.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL