Kos

 

Kos

 

Szűkebb környezetedben sok változásra számíthatsz 2012-ben. Van, ami külső tényezők hatására következik be, méghozzá teljesen váratlanul, de összességében mégis inkább te leszel a kezdeményező fél. Szeretnél szakítani korábbi életmódoddal, és új feltételek között, új környezetben próbálnál tiszta lappal indulni, hogy kicsit önmagadnak is bizonyíthasd: mire vagy képes.

Hivatás

Idén a figyelmed még inkább az anyagiakra, a megszerzett javakra terelődik. Nemcsak arról van szó, hogy sokat gondolsz a pénzre, teszel is azért, hogy sokkal többre vidd. Váratlan események nyomán megváltozhat eddigi értékrended, a pénzről és önmagadról alkotott elképzelésed. Bár sohasem szenvedtél önbizalomhiányba, nyáron még jobban eluralkodik rajtad a magabiztosság – éppen akkor, amikor a lehetőségek széles skálája tárul eléd.

Szerelem

Az érzelmek szinte egész évben központban lesznek. Szenvedélyes szerető vagy, de amíg nem találod meg az igazit, igen sűrűn váltogatod kedveseidet. Ha azonban révbe értél, lehiggadsz, és igazi, otthonülő házastárssá szelídülsz. Augusztusban nagyon nagy az esélyed arra, hogy végleg szakítasz a szingli életmóddal.

Amire figyelned kell 2012-ben

Ami erényed is, hogy nincs veszélyérzeted. Szótáradból hiányzik a „nem tudom” és a „nem lehet” kijelentés. Néha előbb cselekszel, azután gondolkodsz. Hiúságodon keresztül könnyen befolyásolható leszel.


Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL