E jegy szülöttje jól ismeri a siker ízét. Az emberek rokonszenvesnek tartják, jól érzi magát közöttük, és a szereplést is kedveli. Gyorsan gondolkodik és előrelátó. Viszont hirtelen hangulatváltozásai sokat ártanak mind neki, mind másoknak. Nem hallgatja meg a tanácsokat és hajlamos a türelmetlenségre – ettől válik boldogtalanná. Szerelmi téren szolgálatkész és figyelmes, és egészen az első csalódásig maximálisan odaadó.

2012-ben hatalmas vállalkozó- és munkakedvvel rugaszkodsz neki a munkának. Lelkesedésed határtalan, tele vagy ötletekkel, elképzelésekkel, és türelmetlenül várod, hogy belekezdhess a kivitelezésükbe. Ám az égiek egy kis óvatosságra intenek ezzel kapcsolatban. Adódnak ugyanis olyan helyzetek, amelyekbe egyenesen örültség lenne belemenni. Egyrészt azért, mert hatalmas kockázattal jár, másrészt azért, mert pozíciód nem elég erős ahhoz, hogy bevállald a reszkírozást. Bár nagy általánosságban kedvelnek munkahelyeden, becsülik jó természetedet, ettől függetlenül oda kell figyelned, mert nem biztos, hogy minden kollégád így viszonyul hozzád. Legyél feléjük maximálisan nyitott, ugyanakkor következetes. Lelkileg pozitív változások várnak rád: megerősödsz, még akkor is, ha ez több megértést követel környezetedtől. A frontok és időjárás-változások törékennyé tehetnek, ezért védd magad jobban, és erősítsd a szervezetedet.

Érzelmek

Nagyon nehezen tudsz választani a kínálkozó lehetőségek közül. Legszívesebben leráznál magadról minden kötöttséget, hogy belebonyolódhass egy szinte megfoghatatlan kapcsolatba. Jelenlegi partnered nagyon sok mindent eltűr, de elfoglaltságaid miatt már korábban eltávolodtatok egymástól. Döntő fordulatot ígér ez az év, mert szinte biztos, hogy Ámor nyila eltalál – akár független vagy, akár párkapcsolatban élsz. Ami egy laza, kötetlen flörtnek indul, abból könnyen lehet mindent elsöprő, nagy szerelem. Még arra is képes vagy, hogy meglévő kapcsolatodat felrúgd azért, hogy áldozhass az új szerelem oltárán. Ha szingli vagy, akkor ez a szerelem akár házassághoz is vezethet.

Idén szerencsét hoz

Szélharang - a megtalált szabadságot szimbolizálja. A szélharang ugyanis felszabadít. A ház bejáratához akasztva elriasztja a negatív hullámokat.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL