Sárkány

 

Sárkány

Ha a Sárkány szülött szerelmes, akkor mindent rózsaszín szemüvegen keresztül lát. Meg van a bátorsága és a lelkiereje is ahhoz, hogy valóra váltsa álmait. Gyűlöli a képmutatást, határozottan kimondja, amit gondol. Barátai szemében nagylelkűsége nem ismer határokat. Komoly csáberővel bír. Partnere egy dologgal ronthat el mindent nála, mégpedig a féltékenykedéssel.

Soha vissza nem térő alkalmak, remek kilátások jellemzik ezt az évet. Idén ugyanis a szerencse és a szerelem lesz az elsődleges a Sárkány szülött életében. Kimagasló teljesítményeddel könnyen a figyelem középpontjába kerülsz. Ha valamiben változtatni, váltani szeretnél, akkor ez év igencsak kedvez neked. Mindig a megfelelő helyen leszel a megfelelő időben, így nem fenyeget az a veszély, hogy elsétálsz egy-egy remek lehetőség mellett. Fortuna Asszonyság minden léptedet figyeli, ezáltal anyagi terheid is jelentősen csökkennek. Ha apró zavarok is lépnek fel életedben, az minden bizonnyal lelki eredetű, hiszen tudjuk jól: a lélek hat a testre.

Érzelmek

A fájú múltnak minden bizonnyal vége. Életedbe végre szerelemben és érzelmekben gazdag időszak köszönt. Ha független vagy, ismét ráérzel a csábítás ízére, és könnyen találkozhatsz a mindent elsöprő szerelemmel. Mintha visszafelé járna az idő a szerelemben, folytatódik az, amit korábban „örökre” befejeztél. Újra tudsz bízni partneredben, és ez alapozza meg a határtalan boldogságot, amely ezt az évet jellemzi. Ha párkapcsolatban élsz, olyan érzésed lesz, mintha újra bontogatná szárnyait a kapcsolat. Sokkal több időt töltesz kedveseddel és családoddal, és ez jóleső érzéssel tölt el. Úgy érzed, az tölt fel energiával, ha velük vagy – és ez így is van, hiszen társaságukban remekül érzed magad.

Idén szerencsét hoz

Vörös csésze. Töltsd tele finom teával, kortyolgasd lassan. Közben mélyülj és lazulj el, csendben fogalmazd meg vágyaidat. Hidd el, valóra fognak válni.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL