Tigris

 

Tigris

E jegy szülöttje mindig megvédi önmagát, ha parancsolgatnak neki, szabályosan kiengedi a körmeit. Ösztönei soha nem csapják be. Erős jelleme ellenére szereti, ha támogatják, jóllehet, éppen az ellenkezőjét igyekszik elhitetni önmagáról.

A 2012-es év az előrelépés éve lesz. Mivel az előző év – a Nyúl éve – kedvező volt számodra, az akkor szerzett tapasztalatokat felhasználva tovább bővítheted tudásodat, megerősítve ezáltal a pozíciódat. Mindjárt a kezdet kezdetén érdemes megragadnod azokat a lehetőségeket, amelyek döntő hatással lehetnek egzisztenciális életedre. Olyan témák iránt is elkezdhetsz érdeklődni, melyekre eddig kevés figyelmet fordítottál, esetleg kezdesz szabad utat engedni művészi ambícióidnak és még az is megeshet, hogy egy általad kedveltnek tartott hobbit válthatsz pénzre. Anyagi helyzeted javulásnak indul, ami annak köszönhető, hogy tavasszal elnyersz egy olyan posztot, amire már régóta vágyakozol. Pénzügyeidet váratlankiadások és bevételek jellemzik, ám vigyázz: nehogy az előbbiek legyenek túlsúlyban. Mozgalmas évre van kilátás, viszont most a legtöbbet hozhatod ki magadból. Ha emiatt álmatlanság gyötör, segíthetsz rajta egy kis jógával.

Érzelmek

Nem könnyen találod meg az egyensúlyt a munkahelyi és a privát életed között. Ebben a pörgős évben annyira el leszel foglalva a munkáddal, hogy könnyen hazaviheted a munkahelyi problémákat is, éppúgy, mint a feladatokat is. Ez pedig azt hordozza magában, hogy elhanyagolod kedvesedet, és szeretteidet. Fontos, hogy pároddal szót érts, ezért mindent alaposan beszéljetek meg, hiszen kizárólag így kerülhetitek el a sértődéseket, és a káoszt. Ha még független vagy, ezen a nyáron – sok csalódás után – megtalálhatod a mosolyt, a boldogságot. Ráadásul hosszú távra is tervezhetsz az új kedves oldalán, de csak akkor, ha hagysz időt arra, hogy kellőképpen kiismerhessétek egymást.

Idén szerencsét hoz

Kínai lámpás – helyezd otthonod kiemelt helyére. Ha felkapcsolod a lámpást, könnyen megszünteti a káros hullámokat környezetedben.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL