Kis kertkapu

 

Kis kertkapu

Fából készült kis kerti kapu, mely egy látszólag rendezetlen parkra nyílik. Benne a fák, a bokrok és virágok a természet adta módon, vadul burjánzanak.

Jelentése

Romantikus vagy és gyengéd, szereted a lágyságot, a kedvességet, a figyelmes férfiakat. A természetben hamar felszínre kerülnek belső forrásaid, szinte újjászületsz. Fantáziád csak nyugodt körülmények közölt indul be. Hallgass belső hangjaidra, nem csalnak meg, sőt számos megoldást sugallnak problémáid megoldására.

A közeljövő

Ebben a kertben egy jóképű fiatalember rejtőzködik, aki hamarosan közeledik hozzád. Leszakít egy szál virágot, és átnyújtja: talán egy nagy szerelem van a láthatáron?

A jövő

Arra születtél, hogy másokkal, főleg gyerekekkel foglalkozz, segítsd őket a fejlődésükben. Szereted a nagybetűs életet, amelyben kiválóan egyensúlyozol. A szerelemben a rokonlelkeket keresed, és meg is találod. Boldog és kellemes fészekben élsz.

Kockázat

Ne zárkózz be túlságosan saját nyugodt világodba. Az élet igazán azon kívül zajlik. Kint nagy dolgokat lehel felfedezni, remek emberekkel találkozhatsz, akik segíthetik fejlődésedet.

Vissza a képekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL