Lilith a Halakban

 

Lilith a Halakban

A Halakban tartózkodó Lilith jelképezi az álmokat, a fantáziát, az utópiát, végtelen horizontokra fókuszálva, és mindennek a végtelenségére, ezért amikor a személy néha kilép házából, olyan emberek között találja magát, akik nem értik meg. Nem akarja megtapasztalni a végét a dolgoknak, fél a veszteségtől. Hisz valamiben, ami már elmúlt. Számára bonyolult elfogadni a nehéz szituációkat, mert a nagy lelki sokk után sokáig tart visszarázódni a normális kerékvágásba. Gyakoriak nála az idegi és lelki bajok, hallucinációk, drogok, és ópiumszármazékok, gyógyszerek - bármi, ami csillapítja a lélek fájdalmát. Jó barát válik belőle (bár néha kamuból érdeklődik más emberek problémái iránt). Ha csalódik saját magában, környezete megpróbálja visszarántani a valóságba, ám ő egyre jobban elszigetelődik. Veszélyes az érzékenysége, mert bizonyos pillanatban pszichés reakcióba torkollik, ilyenkor gyakran pszichológus segítségét kell kérnie, főleg egy-egy nagy érzelmi összeomlás után.

Gyakran fordul elő vele, hogy felhívja egy olyan személy. akire éppen gondol, vagy megálmodik előre bizonyos eseményeket rémisztő részletességgel. Különleges információs csatorna, aki könnyen veszi a telepatikus üzeneteket, a rossz rezgéseket a környezetből, és érzékei hiperszenzitív. Fogékony más emberek negatív energiáira, meg kell tanulnia nemet mondani az életben, mert csak így tudja megóvni magát a kimerüléstől. Különösen akkor fontos ez, ha kórházban dolgozik vagy hasonló helyeken, ami negatív energiával van feltöltve.

Ösztönös, és könnyen ért meg más embereket, de csak akkor, ha ennek a személynek az élete nem vonatkozik rá, mert az ítélkezésben elfogult tudnak lenni. Ezért fontos konzultálnia másokkal. Állandóan a saját párhuzamos világegyetemében van, így sikeres lehet a pszichiátriában, idegbajok gyógyításában, drogfüggőségek gyógyításában. Spirituális értelemben fél attól, hogy átesik a másik, ismeretlen misztikus oldalra. Különösen érdekli a mágikus rítus, a kabbala, sámánizmus. Gyakran tűnik boldognak és elégedettnek, mintha nem törődne a világgal, ennek oka, hogy nagyon fél szembenézni félelmeivel és kiábrándultságával. A határozatlanság mindig jelenlévő probléma, amit a fantáziák, nem igazi vágyak és a dominanciától való félelem elhessegetésével tud megoldani.

Lilith majdnem naivitást teremt a szerelemben, ezért szerelmi élete kaotikus. Sok stimuláló szer, gyertya, speciális rituális atmoszféra szükséges ahhoz, hogy felébressze mélyalvásából az erotikát, és a lassú érzékiséget. Előjátékra van szüksége. A szex nála mindig furcsa, fél-tudatos állapotban történik, éjszaka, vízben, kórházban, zárt intézményekben, hotelekben, munkahelyen. Képzeletben gazdag szerető, a félénksége miatt azonban nem ossza meg erotikus fantáziáját akárkivel. Különösen vonzódik a szado-mazo kapcsolatokhoz, mert élvezi, ha a partner uralkodik rajta. Ezért legalább egyszer legalább kapcsolatot létesít egy agresszív férfival, aki lelkileg kínozza őt.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL