Lilith a Vízöntőben

 

Lilith a Vízöntőben

Ezek az emberek úgy érzik, hogy abszolút monopolhelyzetben vannak az igazság felett, és minden, amit tesznek, amit mondanak, az egyetlen igazság, s emiatt nem fogadnak el más hozzáállást a kezdetektől sem. Ám életük során közvetlen környezetükben vannak, akik aláássák őket ezen a téren, letörik önbecsülésüket. Úgy gondolják olyan életet élnek, amilyet választottak maguknak. Szeretik megtalálni magukat a navigátor szerepében. Állandóan sietnek, mindent akarnak, ráadásul azonnal, nincs türelmük, így az állandóság kérdésén valószínűleg évekig kell rajta dolgozniuk. Az ő nézőpontjukból minden lehetségesnek látszik, de amikor a cselekvésre kerül sor, rájönnek, hogy nem lehet olyan gyorsan és könnyen megvalósítani, ahogyan ők azt elképzelték. Ebben az értelemben nem profik és általában lusták is arra, hogy kitartóan, türelemmel végigmenjenek egy feladatsoron. Munkájukban nagyon fontos az abszolút szabadság és függetlenség. Szabadságvágyó és forradalmár természetük van, mely az ő szemszögükből azt jelenti, hogy hogyan kellene kinéznie a világnak. A lelkük individualitásra törekszik, mindig kiábrándult lesz, ha csapatmunkát kell végezni.
Ezek az emberek rokonaikat, szüleiket, testvéreiket-barátaikat vagy akár olyan embereket is segíthetnek, akikkel nem egészen jó kapcsolatban vannak. Néha felvállalnak egy csomó elkötelezettséget, és felelősséget másokért, mely a saját vágyaikat a háttérbe helyezi. Mégis gyakran lecserélik barátaikat, árulás vagy költözés miatt, mely folyamatos az életükben, és nehéz így fenntartani egy barátságot hosszú ideig. Ők maguk nagy utazók, vándorolnak, mozognak, környezetet váltanak, és mindig emberekkel vannak körülvéve, különböző kultúrákkal, vallásokkal. A szó szoros értelmében fontos számukra a jótékonykodás, nem saját megelégedésükre vagy dicsőségükre, hanem azért, hogy másoknak segítsenek.

Individualizmusukkal az a probléma, hogy félnek leragadni és komoly szerelmi kapcsolatba bonyolódni. Ez a személy sajnos saját maga legnagyobb ellensége, így azért kovácsol érzelmi kapcsolatokat az emberekkel, hogy hatással legyenek rá a fejlődésében. Lilith a nőknek feltételeket biztosít a szexhez, de a partnernek különleges embernek kell lenni. Gyakran szerelmesek bűnözőbe, vagy olyanba, akinek a nézetei mások szemében furcsának tűnnek. Ő maga a társaságban általában népszerű, és magára vonja a figyelmet. A szexben a vulgáris és perverz dolgokat undorítónak tartják. Bár a férfiak és a nők egyaránt ugyanolyan erőbedobással szexelnek hatvan évesen is, ahogyan húszévesen. Nem szeretik a hagyományokat és a konzervatív embereket, lázadással reagálnak minden tiltásra, de alapjában ez a fajta személyiség nem agresszív. Ha létrejön az aktus, nehéz pihenni mellette, mert a levegős Vízöntő nem engedi magát lejönni a fizikai síkra, így az orgazmus nagyon gyors, furcsa, szinte egy másodperc alatt végbemegy. Erős a szexuális fantáziája, az önkielégítés gyakori nála, de még egészséges szinten, hiszen a kívánt, de be nem teljesült orgazmus hatással van a pszichére. A nők hajlamosak megtapasztalni sok orgazmust, mert a hosszabb előjáték alatt mindent elérnek, míg a partnerük készül az „akcióra”. A férfiakat gyakran sok nő veszi körül, de nem könnyen határozza el magát a házasságra.

Spirituális értelemben Lilith a Vízöntőben az elektromos vihar, ami hirtelen kinyit minden csakrát, túlcsordítja a meridiánokat és az idegrendszert, így ezek az emberek feltöltik magukat energetikailag, bár hajlamosak lemerülni stressz hatására. Akupunktúra, sokk-terápia, különleges alternatívák és mindig egyedi technikák – ezekkel kell meggyógyulnia, ha netán beteg. Energiamezőjük vibrálni látszik, és az adrenalin állandóan jelen van, ezért jellemzi őket az állandó izgatottság. Az ilyen személyek között gyakran találunk olyan embereket, akik kapcsolatban vannak földönkívüliekkel, asztrális tapasztalataik vannak, (néha úgy érzik, hogy csak félig van jelen a testük), és más dimenziókból kapnak információkat, ezért úgy gondolják, erős intuíciójuk van, és más erők vezetik őket bizonyos cselekvésekhez. Néha ez mentális nyomáshoz vezet, és stresszes álmokhoz, ami valahogy a valóság és az álmok között lebeg. Nagyon érzékenyek az időjárás változásokra, és a légnyomásváltozásra, érzékeny hallásuk miatt nem szeretik a zajt, még a legkisebb diszharmonikus vibrációt sem.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL