Lilith a Bakban

 

Lilith a Bakban

Lilith a Bakban a teljességért sóvárog! Két komoly ambíciója van: az anyagi jóléttel szemben a lelki béke elérése, és az igazság megtartása. Bizony nehéz dolga van, ha mindkettőt el akarja érni. Ez a személy makacs és minden szituációt az ellenőrzése alá akar vonni. Veleszületett ridegsége miatt sok mindent elszalaszt az életben. Nehezen fogadja el az életet olyannak, amilyen, helyette inkább megpróbálja alakítani. Ez hamis érzetet kelt benne, azt hiszi, van teljhatalma, mely mások fölé helyezi. Egy bizonyos ponton úgy véli, az ő élete rosszabb, mint másoké. Felsőbbrendű lénynek képzeli magát, és ebben az értelemben képes átlépni a határokat viselkedésében vagy munkájában egyaránt. Ha reményei és vágyai nem teljesülnek, keserűsége akkora lehet, hogy akár lelki betegé is válhat. Nehezen élik túl a depresszív időszakokat, ha nem megy semmi úgy, ahogy eltervezte, minden cselekedete bénult, minden várakozás nehéz számára, és ez a magánéletére is kihat, mint ahogy az is, hogy elfogadja az elkerülhetetlent.

Olyan munkakör való hozzá, mely egy kis erőt igényel. Fontosabb neki, hogy tartsanak tőle, mint az, hogy szeretik vagy sem. Munkájában gyakran uralkodik másokon, ráadásul nyers és rideg módszerekkel. Nem alkalmazkodik senkihez sem, kivéve, ha látja, hogy személyes előnyhöz jut általa, mely kompenzálja személyes frusztrációit, melyek érzelmi természetéből származnak. Különleges kitartása van, főleg akkor, ha valaminek előre látja a kimenetelét, ilyenkor képes harcolni az utolsó leheletéig. Ha nem fogja fel, hogy nem minden a pénz, idővel kapzsi lesz és szeszélyévé válik a nagy gazdagság elérése. Ezért nagy rajta a nyomás, mely a meglévő lelki bizonytalansággal együtt néha idegösszeomlásban és öngyilkossági kísérletekben végződik. Ez főleg akkor jön elő, amikor úgy érzi, hogy minden reményt elveszített, ilyenkor megszűnnek a vágyai, az álmai. Azonban az alkalmi elszigetelés, visszavonása építő jellegű lehet abban az értelemben, hogy erősíti a lelket, edzi a türelmet és az akaratot, de sokan a rossz odalát, látják: szerencsétlen sorscsapás és blokád állapota, melyből meg akarnak szabadulni. Meg kell tanulnia, hogyan érje el álmait elfogadható módon.

Spirituális oldalról, Lilith a Bakban a misztikum, minden ősi tudás, spirituális formula, a fiatalság elixírje és az alkimista aranycsinálás úrnője. Türelemmel és idővel Lilith ezeknek az embereknek azt a képességet adja, hogy ösztönösen megérezzék, hogy mikor lépjenek előre és teremtsenek egy kis csodát az életükben, néhány nagy lépést tegyenek, mely általában alapjában átformál mindent, varázsossá tegyék életminőségüket, a pénzügyi helyzetüket. Először is csak hinniük kell a csodákban. Az út általában úgy vezet oda, hogy felelősnek kell lenni mindenért. Ha olyan személyről beszélünk, aki törekszik a spiritualitásra, abszolút biztos, hogy eléri ezt a célt, ha eljön, a pillanat megtalálja magát abban, hogy másokat tanít és átadja a bölcsességét.

A nők teljesen az anyaságra koncentrálnak, s míg a gyerek kicsi és felügyelnek rá, példaanyaként viselkednek, de ha a gyermek felnő és elmegy, igazi összeomlást tapasztalnak. Ezt gyakran büntetésnek és hálátlanságnak fogják fel, sokan közülük tudat alatt magukhoz kötik gyermeküket egy elszakíthatatlan kötelékkel. Ez a pozíció mutatja meg az okát az érzelmi boldogtalanságnak ezekben a nőkben - ez az elhanyagolt és visszautasított női princípium. Érzelmeik gyakran blokkolva vannak a szigorú gyermekkori nevelés miatt, s a nők tudatosan vagy nem tudatosan keresnek erős tekintélyes férfit, aki hírnevet hoz, erőt, pozíciót és pénzt. Első látásra ez a személy érthetetlen keserűséggel fejezi ki keserűségét mindenki felé, és legérzékenyebb pillanatában, sebezhetőségében bárkit hibáztathat, nem érti meg hogy ő a felelős élete problémáiért.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL