Lilith a Nyilasban

 

Lilith a Nyilasban

Igazából minden egész jó lenne, ha nem lenne morál, tudat és a rossz és jó kérdése, mely minden földi élvezet elé barikádot állít. A szexualitás gyakran komplikált, és rendszert csinál abból, hogy mindent kalandként fog fel. Ha csak tervezget, semmi nem fog történi. Ennek a személynek gyakran vannak misztikus, exotikus és egyedi tapasztalatai, mert Lilith a Nyilasban specifikus tüzes energiát közvetít neki, mellyel nem csak ő cselekszik, de másokat is megmozgat, hogy kapcsolatba lépjenek vele. Másokat erkölcstelenségre ösztökél, veszélyes játékot játszik velük, és azt mondja: „gyerünk, mozdulj már, most van esélyed, ugye nem fogod kihagyni?” Igazságkeresésében megmutatja bátorságát és azt a képességét, hogy mások fölé emeli magát lelkileg. Hogy ezt elérje, sok időre van szüksége és gyakorlatra, mely keresztülvezeti a hazugságokon, csaláson, bálványimádáson, illúziókon és dogmákon. Hamis tanítókkal és prófétákkal kell találkoznia, hogy a végén megbízzon a tudásban, az intuícióban, a hitben és megtagadja azokat a dolgokat, melyek hamis személyiséget adtak. A lehetőség, hogy magasan szárnyaljon a képzelőereje, valódi jövő- víziókba sodorja, úgyhogy Lilith helyzete gyakran megtalálható asztrológusok, misztikusok, ezoterikusok diagramjában! A másik oldalról nézve nehezen kommunikál az őt körülvevő világgal, és nem érti meg senki. Fiatalkorban ez nagy probléma, mert arra törekszik, hogy mindenáron nyakába varrja magát egy mások által elfogadott nagy társaságnak, de nem csak azért, hogy több figyelmet kapjon, hanem hogy szeressék. Ahelyett hogy keresné saját egyéniségét, másokat utánoz, utánozza a viselkedésüket, bálványai vannak, követi a trendeket, mert azt gondolja, hogy így mutatós lesz, és tisztelik érte.

A legcsekélyebb gúnyos megjegyzésre éretlenül reagál, megharagszik, és visszavonul pajzsa mögé, mint a gyermek, akit anyja vagy apja fegyelmez, hogy vegye le a cipőt és tegye vissza a helyére.
Van benne valami jó, ami rejtve marad addig, amíg nem szembesül valódi énjével. Önbizalma olyan hamis, mint az a világ, melyet ő épített, tele pompával. Érdekli a parapszichológia, a halál utáni élet, mítoszok, titkok, ókori civilizációk, régészet, vallás és az egész kozmosz. Gyakran találkozik nem hétköznapi emberekkel, látnokokkal, gyógyítókkal, jósokkal, bölcsekkel, akik befolyásolják fejlődését, és arra ösztönzik, hogy a lelkét fejlessze különböző módon. Tehetsége van a gyógyításra, és jó szónok. Erős lélek hiányában babonás lesz. Nagy szenvedélye a sebesség.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL