Lilith a Skorpióban

 

Lilith a Skorpióban

Itt minden a lenni vagy nem lenni kérdése. Minden az élet vagy a halál körül forog. És senki nem érti, hogy ezek az emberek miért mondják azt, hogy a szerelem nem az igazi, ha nem fáj, ha nincs féltékenység, fájdalom, lemondás és visszatérés. Még ha gyűlölet és féktelen indulatok, fenntarthatatlan vágyak sötétsége, és erőszakos szükség a figyelemre, figyelem, odaadás és birtoklás sincs benne számukra, akkor sem az igazi. Ha elhagyták és becsapták őket, amikor az árulás elnyomja a hitet – a fanatikus szerelemből a másik végletbe esnek, ugyanezzel az intenzitással elkezdik gyűlölni a személyt, aki megbántotta őket. Néha a Lilith Skorpiójú személy rítusokat, mágiát használ, hogy fájdalmat okozzon vele, vagy, hogy megszerezze azt a személyt, akihez vonzódik. Egy megaláztatás és inzultus után - főleg a nőknél – problémás, hogy megnyíljanak szexuálisan, hogy odaadják magukat és élvezzék a szexet, mely egyébként a nap 24 órájában a fejükben jár! Kompromisszumképpen felhívják magukra a figyelmet, kimutatják szexepiljüket, provokatív öltözködéssel és gátlástalan viselkedéssel.

Az érintés az, ami a gyermekkor óta hiányzik, ezért később a szexben a rajongást keresik és a szerelmi bizonyítékot. Akár három házasságot is el tudnának pusztítani, ha akarnák, ugyanakkor egyet is nehéz megvalósítani! A lealacsonyodás érzése és az önbecslés hiánya a legnagyobb problémája.
A higgadtságot nem ismeri, és pontosan ez az, ami végletekbe sodorja, az apátiától az eufórikus hangulatig, a depresszióból a hisztériába az aszkéta életmódból az éjszakai életet nagykanállal habzsolóba. Nagyon nehéz tiszta szívvel, bizalommal és nyíltan közeledni felé, mert mindenre védekező magatartással reagál, hogy megvédje magát az újabb sebektől. Valójában fanatikus és veszélyes partnert választ, aki általában vad és antiszociális személy, ráadásul lázadó természetű, akitől biztosan nincs biztonságban. Ilyen tapasztalatok után, mint Főnix madár feltámad hamvaiból és látszólag új életet kezd, újjászületik, és teljes életet él. Ha az érzelmi fájdalom kibírhatatlan lesz, padlón találja magát, de ez fejleszti a személyiségét!

Ezért nehéz ez a helyzet Lilith számára, ha viszont a személy tudatosan dolgozik ezen, hihetetlen eredményeket és gyors előrehaladást érhet el, mert az energiái, amivel rendelkezik nem e világból valók, és ereje hihetetlen! Szükséges, hogy hatalommal rendelkezzen mások felett, mert ő csak azt tiszteli, aki fél tőle. Ideális, ha olyan szakmát választ, mely hasonló emberekkel hozza kapcsolatba. Az is érdekes, hogy álmokon keresztül, vagy valami fura módon a halottak gyakran kommunikálnak vele. Főleg fiatalkorában hajlamos spiritiszta szeánszokra járni, érdekli az okkultizmus, az asztrológia, hipnózis, mágikus rítusok. Mások számára rejtélyesnek tűnik, nem nagyon beszél saját magáról.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL