Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Lilith a Szűzben

 

Lilith a Szűzben

Lilith a Szűzben fényes intelligenciát garantál és briliáns elmét, mely a személyt különféle magasabb beosztásba helyezi, és sikeres karriere lesz. Munkamániás és napokig képes fáradhatatlanul dolgozni. Fanatikus munkálkodó, aki fáradhatatlanul tölti éjszakáit a könyvek fölött, vagy dolgozik, mégis képtelen egy csoportot irányítani, pedig életében többször kénytelen erre. Mindig abban a legjobb, amit éppen csinál. Az a tény, hogy bizonyítania kell, annak következménye, hogy gyermek- vagy fiatalkorában elnyomták, és nem képes olyan területet találni ahol kifejezheti önmagát. A személy nagyon beszédes és kritikus, elemző és részletes, vállalkozó szellemű. Emiatt tehetséges a matematikában, fizikában (Thomas Edison), nyelvekben, irodalomban, pszichológiában, színjátszásban, gyógyításban. Ezek az emberek úgy gondolják, hogy valahol van egy megoldás, egy kulcs minden problémára, nincsenek megoldhatatlan titkok, és az emberi agy igazi kincstár, csak ne féljünk belenézni! Érzékenyek a külső hatásokra, időjárási viszonyokra, mely azt bizonyítja, ők a fent és a lent között helyezkednek el és, kapcsolatot biztosítanak fent és a lent között. A Fekete Hold a Szűz jegyében személy, erős kötelékekkel rendelkezik, mely összeköti őt a természet ritmusával. De ez nem így volt fiatal korában, amikor rájött arra, hogy mik a gyengeségei. Innen származnak a különböző félelmek, amin át kell lépnie. Ehhez sok gondolkodás, elmélkedés, utazás és a szellem felszabadítása szükséges.

Érzelmi élete veszélyben forog, elsősorban azért mert nehéz gyermek- és ifjúkora volt, szegénység és szerénység jellemezte, mely egész életében végigkísérheti. A nőknek és férfiaknak nem nehéz érzelmi kapcsolatokba bonyolódniuk egymással, de rendszeresen problémáik lehetnek a szexuális kapcsolattal. Kora ifjúságukban elnyomták őket, ami miatt szégyellniük kellett a testüket s megtagadni azt, szexuális vágyaikat elnyomva, és gyakran elutasítani a szexet, mondván „fáradt vagyok”… vagy: „dolgoznom kell”… Úgy tűnik, ez a személy teljesen elszakadt ellenkező polaritásától. Azonban ez csak illúzió, úgy ahogy a szemüveg ravaszul elrejti a világosságot és minden perverzitást.

A legnagyobb kísértés a munkahelyén éri. Ott jelenik meg egy igazi szexepil, aki kizökkenti a monotóniából és a szex felé csábítja. Főleg a nőkben van egy markáns ösztön, érzékiek, szeretik a férfiakat, de ezt szégyellik bevallani. Ezért elfojtják természetes szexuális szükségleteiket, és nőgyógyászati problémáik adódhatnak. A túl erős libidó intellektuális munkában teljesedik ki, olvasásban, gondolkodásban írásban, és az emberi lélek elemzésében. A gyakori stresszes helyzetek egészségügyi problémákat okoznak a nem megfelelő kapcsolatok vagy a család miatt.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL