Lilith az Oroszlánban

 

Lilith az Oroszlánban

Lilith az Oroszlánban egy indokolatlanul erős egóval ruházza fel a személyt. Ezért vannak, akik imádják, de vannak, akik utálják őt. Félelmetes karizmája van, hihetetlen célokat képes elérni és gyakran az életét az az elv irányítja, hogy a „cél szentesíti az eszközt”. Saját akaratának érvényesítése nagyon fontos, ezért van az, hogy gyakran tapintatlan, türelmetlen és képtelen a csapatmunkára, a kompromisszumra. Gyorsan lezárja az olyan párkapcsolatot, amely igényli a szabályozást és az erőfeszítést, tudatosan menekül olyan helyzetek elől, amit elutasít, vagy nem vesz figyelembe.
Soha nincs egyedül, mindig emberek veszik körül, de gyakran elégedetlen, meglehetősen drámai és energikus. Az élettől mindig többet akar, ezért úgy tűnik, hogy kikapja a legjobb pillanatokat, és a világ közepén érzi magát. Ezek a pillanatok hoznak számára boldogságot, ezért gyakran olyan területeken találhatjuk meg, mint pl. a filmvilág, a politika, a divat, sport és zene. Nem tekinti magát átlagos embernek, és a legnagyobb vágya, hogy halála után fennmaradjon hírneve.

Saját stílusát, elveit, útját diktálja, és gyakran fordul elő, hogy mások vakon követik és utánozzák tetteit. A színházhoz való vonzódása páratlan, mindent megtenne azért, hogy észrevegyék. Saját maga megmutatásának megmagyarázhatatlan vágyán keresztül testesíti meg a kreatív életerőt, részt vesz minden nyilvános előadáson. Ragyog, uralkodik és igyekszik azt tenni, ami kedvére való. Egy pillanat alatt el tud varázsolni bárkit! Varázslatos mesemondó, művész és a világ megbocsátja neki valamennyi baltettét, mert profin hazudik, és ezt eleganciával és misztikummal kombinálja.
Leggyakrabban egy tragikus végű szerelmi kaland vezeti arra, hogy jobban megismerje rejtett démonját, vagy angyalát. Ha az Élet Kapui nyitva vannak számára, és csillogó színpadra vezeti, kifutóra, reflektorfénybe, akkor végig ott marad.

Előfordul, hogy partnere lerombolja egóját szigorúságával, és tekintélyével, ám felszabadítja libidóját. Ha elkerüli a nagy szerelem, kicsapongó életet él, vagy hamis érzelmi biztonságot nyújt családjának, akár gyerekeinek is. Ha a gyermekek felnőnek, és elköltöznek, újra visszatér a szerelem problematikája, mert akár 80 évesen is képes szerelembe esni, akár a 14 éves tini lányok. Egész életében szexuálisan aktív marad, és a fiatalságának fő elixírje a szex. Szereti a rituálékat, a legközönségesebb hétköznapibb dolgokból is képes nagy eseményt faragni. Arra való törekvése, hogy kielégítse lelki szükségleteit, a spiritizmus felé viszi, hogy felébresszen veszélyes, démoni erőket, és meg van győződre arról, hogy őt nem bántják ezek az erők, és elpusztíthatatlan. Kegyetlenül erőlteti elképzeléseit másokra, úgy véli, hogy az ő tapasztalatai az egyedüli igazságok, és bár kivételes vezető, de nem jó tanár. Megveti a gyengét és átlagost, de hihetetlenül vonzza az erőst és hatalmast.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL