Lilith az Ikrekben

 

Lilith az Ikrekben

Lilithet az Ikrekben röviden csak az ellentétek kihívásának hívjuk. Mindenki közülünk kétfajta ellentétes természettel rendelkezik legbelül. Az agresszivitás szükségével az a személy rendelkezik, aki alapjában gyáva. Lilith szerepe az, hogy ennek a két ellentétnek alkalmat adjon a találkozásra.
A személy úgy érzi, mintha állandóan egy tükörbe nézne, mely minden hazugságnál, ballépésnél, illúziónál eltörik. Azonban ez a folyamat nem spontán és akadálytalan. Gondolatok ezrei rohannak, mentális blokk keletkezik, az elme gödrébe vesznek a gondolatok, a kérdések is ott rohannak velük együtt a bizonytalanságba. Mivel óvatosak vagyunk valakinek a fekete és fehér oldalával, Lilith az Ikrekben természetesen megkeresi a legkönnyebb módját annak, hogy legyőzze saját magát, a gyengeségét, hibáit, rossz szokásait. Idővel gyötörni fogja majd az a tudat, hogy mi a jó, és mi a rossz, ezzel nem csak saját magát terheli, hanem a környezetét is. Ez főleg a kapcsolataiban hangsúlyos. Kezdettől fogva látja minden jó és rossz tulajdonságát partnerének és állandóan kritizálja őt. Ez egy különleges, elemző elme – gondolhatnánk. Ha nem teremt, nem teljesen szabad az önkifejezésben, akkor szenvedélyesen kényezteti magát apró, hétköznapi dolgokkal, és drámákat teremt! Ég a vágytól hogy megváltozzon, hiszen ő elvileg változó típus. A monotonitás elfogadásával, odavonzza azt az elkerülhetetlen pillanatot, melyben dühös idegekkel és fellázadva elpusztít mindent, amit felépített, és hivatást, életfilozófiát változtat, s a „semmi” hihetetlen könnyedségével elkezdi megtanulni elölről, hogyan utazzon új helyekre, hogyan hódítson meg új területeket.

Kíváncsi és felszínes, annak érdekében, hogy felfedezze a valódi igazságokat, melyeket az emberek eltemetnek a lelkük mélyére. Kiváló pszichoterapeuták születtek ebben a pozícióban, különösen mert olyan emberek felett van hatalmuk, akik megbíznak bennük. Erős intuíciójuknak köszönhetően, tényeken alapulva megjósolják a jövőt, így sok kivételes asztrológust, numerológust, tenyérjóst és ezoterikus szakembert köszönhetünk neki, akik csak akkor érhetnek el teljes sikert, ha hisznek abban, amit megtanultak, abban, amit csinálnak, mert amíg kétségek kísértik őket, nem képesek használni jóstehetségüket teljesen.

Az Ikrek-Lilith ember mindent mosollyal fogad. Naivnak, szándékosnak, tisztának és gyermetegnek tűnhet. Másokkal való kommunikációja extrém, a kedvességből, aranyos modorból a legrosszabb állapotba, fenyegetésekbe és átkozódásba mehet át. Ha pozitívan kezelik, egyedi egyéniség lehet, aki bátran megy a maga által választott ösvényen. Szexualitása nagyon komplikált a gondolatok özönével, nem engedi lelkét pihenni, mely gyakran (főleg fiatal korában) alkoholizmusba, drogokba függőségébe vezeti őt. Különféle lehetőségek ezrei jutnak eszébe, mely közül csak néhány valósul meg. Valóságos izgalom neki a szex, akár az utcán a kocsiban, a forgalomban, gyorsan váratlanul tervezés nélkül… Szeretik partnerüket megmozgatni beszélgetéssel, provokatív erotikus gondolatokkal.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL