Lilith a Bikában

 

Lilith a Bikában

Ez az egyik legtermészetesebb helyzete Lilithnek. Akik a hatása alatt születtek, nagyon érzékiek és termékenyek, ez nem kívánt terhességet okoz a nőknek és a férfiaknak nemi szervi problémákat, fertőzéseket és más betegségeket, ez azért van, mert fiatal korukban nagy kanállal habzsolták a testi örömöket, bujálkodtak, paráználkodtak, hedonisták voltak. Fiatalon gyakran kivételes örömökben lelték kedvüket, minden a nevetésnek és a szépségnek volt alárendelve. Később, amikor először elkezdtek félni az öregségtől, a tehetetlenségtől és a haláltól, komoly kutatásba kezdtek, hogy megtalálják a „halhatatlanság elixírjét”, így varázsuk és mérgük ezen a világon az ő édes életük, melyet olyan sokáig ünnepelnek, amíg lehet!

Ha valamihez hasonlítani kellene őket, leginkább egy hastáncosnő lenne a legjobb kifejezés, érzéki telt idomokkal és nagy tágra nyílt szemekkel. Az érzékiség istennője, aki tudja az univerzum elfelejtett ritmusát, mely valahol mindnyájunkban ott lüktet, a törzsi táncot, mely gyengéden és élvezetesen kezdődik, majd egyre inkább a transz állapotában őrjöngő szenvedéllyé válik, ösztönök és érzékek, amik előhívják az éjszaka, a sötétség és a halál démonait. Csak azok, akiknek ebben a pozícióban van a Lilithje, ők tudják felébreszteni őt! Mesés ritmusérzék! Ezek az emberek, akik az öröm, a nevetés a zene, a tánc és a szex és a tehetségük segítségével mindenben a szépséget látják, felemelik tudatosságukat, és megtalálják saját magukban az istenit! Nagyon tehetségesek a művészetekben, festészetben, különösen az éneklésben bár műremekek, festmények, ékszerek eladásában szintén lehet tehetségük.

Kora fiatalságuktól kezdve a társaság, a partnerség fontos lehet életükben, hiszen csókokkal és szexszel küzdik le az akadályokat. Számukra lehetetlen lemondani az örömökről, mert Lilith felállítja csapdáját. Rajonganak az érzékiségért és nagyon korán kimutatják impulzív természetüket. Életük során sok partnerrel van dolgok. Ők azok az emberek, akiknek a szexuális élete különösen a látványon és a tapintáson alapul, így kalandok és hűtlenség is előfordulhat. Elég, ha csak a levegőben van az élvezet és a szórakozás. Erős szexuális vágyat éreznek a konyhában, étteremben, különböző fogadásokon egyaránt. Az orális szex és a csókolózás nagy jelentőséggel bír számukra. Nagy érzéki ajkuk van, és ha szexre invitálják őket, hangjuk elmélyül. Pénzügyileg eléggé megbízhatóak, de gyakran rossz befektetéseket csinálnak, könnyen elpazarolják a pénzt örömökre, szerelemre, szerencsejátékra. Nagyon fontos nekik az, hogy közvetlen kapcsolatot ápoljanak a természettel, mely számukra a legnagyobb létező rejtély. A Földhöz és annak energiájához csatlakoznak a szívükkel. Hagyománytisztelőek, és tisztelik a család kultuszát.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL