Lilith a Kosban

 

Lilith a Kosban

Minden az impulzustól függ, a szenvedély és az az elektromos energia, amit minden új cselekedet, vágy, és saját maga szül. Itt minden arról szól, hogy „most vagy soha”, minden a nyíltan lebecsült időbe vetül ki. A személynek nincs ideje kérdésekre, a teste és elméje már a szenvedéllyel egyesült. És mire ez a tüzes, haragos lény tudatossá válna, addigra már késő. Ez a személy érzékiséget, és agresszív, de csábító erotikát sugároz. A Kosban lévő Lilith végzetesnek akar látszani, teste a fő fegyvere, és hogy elérje célját, ezt kemény edzéssel és szigorú diétával éri el.

Mottója: „Ha én meg tudom csinálni, akkor te is!”. Csak ritkán mutat megértést mások gyengeségei iránt. Merész ruhát visel, viselkedése és beszéde vulgáris, így hangsúlyozza fölényét. A legrosszabb, amikor a személy rokkant, vagy súlyos beteg, vagy amikor a környezet előítélete, és a tudatlanság miatt, szorong és szenved. Minden cselekedetében akadályoztatva van, pedig tettek és konkrét tapasztalatok által éri csak el a legmélyebb megértést. Fél saját magától, a félelme fájdalom, mert ki nem állhatja, de nem tud elfutni minden szituáció elől, amikor szembe kell néznie a fájdalommal. Határozott szüksége van a megtorlásra. Nem tudja saját magának megbocsátani saját érzései megalázását, így a Lilith nő egy tragikus érzelmi élmény után kegyetlenné válhat, a férfiak számára elérhetetlenné, a többi nő felé szigorúvá, hibáztatva az egész női nemet, egy szerencsétlen szerelem miatt. A férfi érzelmek nélküli kapcsolatokba lép, általában sokkal fiatalabb, törékenyebb, sebezhetőbb partnert keresve, aki biztosan nem foga kétségbe vonni férfiasságát és erejét. Ez egy olyan helyzet mely nyílt féltékenységet szül, tendencia a végzetes kapcsolatokhoz, és nem mentes alkalmi flörtöktől sem.

Azonban ha valaki tudatosan provokálni akarja a saját Lilith-energiáját, aztán belemegy minden kalandba, mindig egy lépéssel mások előtt jár. Általában olyan emberek útját keresztezi, akik hozzá hasonlatosak, és versenyez velük. Előfordulhat, hogy családon belül két személy – akiknél a Lilith a Kosban van, elkezd hasonlítani egymásra, függetlenül az asztrológiai jellemzőktől. Új tudást szereznek az élet új területein. Nem szeretik, és nem tisztelik a szabályokat. Hatalomra vágynak, hódítanak és semmi sem nehéz nekik. Minden kihívás motiválja őket. Fiatal korukban kérkednek, és sokat beszélnek, az élet későbbi szakaszában problémákat tapasztalnak, így válnak szigorú szülőkké. A fő elv, a személyiség, az integritás, az Én megtartása. Néha erőszakosan azt akarják, hogy mások kedvük szerint viselkedjenek. Mottójuk: „Légy olyan, mint én!”. Ki nem állhatják a kompromisszumot, a szabadság bajnokai, erős késztetésük van arra, hogy mindenhol ott legyenek, mint akik teljesen felszabadultak más emberek befolyása alól. Gyakran botrányos szituációba kerülnek szeszélyes viselkedésük miatt. Szívesen követik belső impulzusukat, mely szerintük adottság, aztán stratégiailag az eszüket használják. Még idősebb korukban is fiatalosak. Annak érdekében, hogy stabilizálják a harmóniát és az egyensúlyt, ez visszavonulást, teljes odaadást és a másokkal való kapcsolatban lévő bizalom fejlesztését igényli. Tehát ezeknek az embereknek meg kell szabadulniuk az érzelmektől való félelmüktől, gyengeségüktől és sebezhetőségüktől.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL