Halak

 

 

Halak

A 2012. októberi Újhold egy új életmód kezdetét mutatja, amely év végéig tart. A Halak Neptunusza és a Jupiter kedvezően hatnak életedre, és ez sok pozitív változást jelent. Hirtelen fedezel fel valamit az életedben, ami által egy teljesen tiszta lapot nyithatsz. Ez idő alatt a megérzéseid jók, és fontos döntéseket hozol, mely kulcsszerepet játszik a jövődben. 2012-ben a Jupiter és az Uránusz dinamikusabbá tesz, melynek köszönhetően szinte bevonzod az izgalmas eseményeket. Ez az érzelmi életedről szól, és ha arról van szó, hogy a kapcsolatodban kell változásokat eszközölnöd, akkor minden bizonnyal helyes döntéseket hozol.
Február és március a legérdekesebb hónapok, teli lesznek cselszövésekkel, intrikákkal. Érzelmeid próbára lesznek téve, és nagy valószínűséggel sok mindent meg kell semmisítened.

Áprilisban és májusban családi kapcsolataidat kell újraépítened. Június kritikus periódus lesz, amikor is a Hold utolsó negyedében párkapcsolati problémák ütik fel a fejüket. Július a legjobb hónap ara hogy romantikus kirándulásokat tégy, és jobban odafigyelj a szerelmedre. Augusztusban kisebb konfliktusok adódnak a párkapcsolatodban, de talán ettől megújulnak érzelmeid – feltéve, ha sikerül a helyén kezelni a problémákat. Az őszi időszakban szeretnéd a régi kapcsolataidat felülírni, vagy legalább megújítani.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL