Skorpió

 

 

Skorpió

2012 a Skorpiónak arra ad lehetőséget, hogy új életet kezdjen. Nem érzed magadat biztonságban, ugyanakkor képes vagy arra, hogy minden problémával szembenézz, és ez készít fel egy új kezdésre.
A Jupiter és a Plútó a Nyilasban lesz, ez kiváltja egy új személy megjelenését, aki kiszélesíti látókörödet, és közös érdeklődési körötök lesz. Fel fogod fedni rejtett képességeidet, és tesztelheted magad más területeken is.

A bolygók februárban bizonyos változtatásokra késztetnek a terveidet illetően, és elérkezett az ideje annak, hogy a kapcsolatodat érintő problémákat letisztázd magadban. Az Újhold - március 7 után - az a pillanat, amikor váratlan események és változások történnek, amelyeket hirtelen hangulatváltásokkal reagálsz le. Áprilisban teli leszel ambíciókkal, és május radikális változásokat követel. Eluralkodik rajtad a féltékenység érzése, és némely pillanatban úgy érezheted, hogy képtelen vagy uralkodni rajta. A megoldás azonban magától jön: jobban odafigyeltek egymásra partnereddel, és ez még a kapcsolatnak is kedvez. Szeptemberben sikeresebb leszel, mint valaha, és a szexuális energiád is a csúcson lesz, sőt, a vonzerőd is nőni fog ezen időszakban. Ne adj ígéreteket decemberben, mert nem tudod betartani őket.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL