Rák

 

 

Rák

2012-ben lehetőséged nyílik arra, hogy lezárj olyan kapcsolatokat, amelyek már nem adnak számodra örömöt. A rejtélyes Rák ugyan hajlamos arra, hogy ellenáll mindenféle változásnak, de ebben az évben rugalmas lesz, főleg akkor, amikor azt veszi észre, hogy a körülötte élők aggódnak érte.
Szükséged is lesz rugalmasságra, hiszen ebben az évben mély változások történnek az életedben, különös tekintettel a magánéletedre vonatkozóan. Még akkor is számítanod kell a változásokra, ha stabil párkapcsolatban élsz. Ha nem nevezhető túlságosan stabilnak a kapcsolatod, akkor januártól május végéig bőven lesz lehetőséged új románcra. Sokkal intuitívabb leszel, és meg is fogadod azt, amit a szíved diktál.

Június a titkok hónapja lesz. Olyan információk, érzések birtokába kerülhetsz, amit nem is akarsz felfedni mások előtt. Ezzel azonban semmi gond nincs, hiszen az időszak rendkívül kedvező lesz a belső elmélyülésre. Július lesz a legalkalmasabb az intimitásra, és a családtagokhoz való közelebb kerülésre. Nyaralásodat, lehetőleg augusztusra időzítsd, és hogy minél kellemesebben teljen az idő, flörtölj sokat. Sőt, a kalandoktól sem kell visszariadnod.
Ha elhatározod magad, és hagyod, hogy a fejedet bekössék, vagy éppen gyermeket tervezel,, szeptember nagyszerű időszak lesz erre. Ez a tendencia novemberig fog tartani, amikor is szerelmi életed egy magasabb szintre lép. Év végére minden bizonnyal révbe érsz.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL