Ikrek

 

Ikrek

A 2012-es év egy kis tanácstalansággal kezdődik. Nem fogod tudni eldönteni, hogy mi a fontosabb: az elképzeléseid vagy az értékeid. Egyáltalán szükséges-e, hogy válassz e két dolog között? A Szaturnusz a Szűz jegy tulajdonságaival ruház fel idén, ezáltal megerősítheted családi kapcsolataidat, és a hozzád közel állóktól rengeteg segítségre számíthatsz, ha te is megfelelő figyelmet fordítasz rájuk. Az Uránusz abban lesz segítségedre, hogy újra és újra átgondolt a fontosabb feladataidat, dolgaidat, és ezáltal könnyebben oldhatod meg problémáidat is. Fontos lesz számodra, hogy rendezd magadban érzelmeidet, mert váratlan változások és események is be fognak bekövetkezni. Ha tartós kapcsolatban élsz, a lecke fel lesz adva: karriered és a családod között kell választanod. Ha partnert keresel, ez az év meglepetésekkel lesz teli számodra. Végig a figyelem középpontjában leszel, rengeteg rajongód akad, akik a kegyeidet keresik.

A január múló érzelmeket hoz, amely elvonja a figyelmedet a magánéleti kérdésektől. Márciusban ne hozz túl gyorsan döntéseket. Ez lesz a kreativitás nagyszerű időszaka, amikor teret adhatsz képzeleted szárnyalásának, amivel igencsak megleped partneredet. Áprilisban ragyogni fogsz, a kisugárzásodnak, intelligenciádnak és öntudatodnak csak kevesen tudnak ellenállni. Július lesz az a hónap, amikor érzéseidet végre kiegyensúlyozhatod, és tisztába jössz azzal, mit is szeretnél igazán.
Szeptember számtalan lehetőséget kínál, szenvedélyt és sikert hoz életedbe. Egy új kezdet nagy jelentőséggel bír majd, és jó érzés lesz, hogy minden, ami körülvesz, a te irányításod alatt áll. Októberben és novemberben a partnered felé érzéseid elmélyülnek, rengeteg meghitt, romantikus pillanatban lesz részetek. Az év végére erőfeszítéseid megtérülnek, letisztulnak benned a dolgok, és csak a pozitív érzések maradnak benned.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL