Kos

 

Kos

2012 elején gyakran kapod azon magad, hogy elmélkedsz a tavalyi évről megmaradt érzéseiden. Úgy néz ki, most sokkal passzívabb vagy a váratlan kihívásokkal szemben, vagy a szerelmeddel való kompromisszumokkal kapcsolatban, mely pontosan egyfajta újrakezdése lehetne a kapcsolatnak. Ennek oka talán abban rejlik, hogy a természetes aktivitásodat pont a partnered gyengíti le, és ezáltal rengeteg energiát veszítesz. Januárban és februárban szerelmi életedben nem várható változás, érthető tehát, hogy egyre gyakrabban kérsz barátaidtól segítséget vagy tanácsot. Májusban a Mars hatására sokkal sebezhetőbb és őszintébb leszel, aminek következtében több intimitás lesz közted és a partnered között. A májusra még jellemző lesz, hogy rájössz: terveidet módosítani kell - ez az Újholdnak köszönhető.

Új dolgokba fogni az év elején nem érdemes, várd meg az áprilist, amikor is új lehetőségek nyílnak meg számodra. Ez lesz az a pillanat, amikor nagy változások állnak be a szerelmi életedben, és ezáltal a párkapcsolatodban is. Május végére végre elmozdulsz a holtpontról, pozitív változásokat tapasztalhatsz magánéletedben, megjelenhet egy új családtag, vagy nőni fog a bevételed.
Ha új partnert keresel, július második felében nagy az esélyed arra, hogy megtalált Őt. Lehet, hogy egy utazás alkalmával találkozol össze vele, ám az is megeshet, hogy interneten indul a kapcsolat. Szeptemberben eljön az a pillanat, amikor tudatosul benned: sokkal többet kell törődnöd a partnereddel, ha azt akarod, hogy a kapcsolat sokáig fent maradjon. Ez a hónap teli lesz szenvedéllyel, bár azt is meg kell említenünk, hogy az állandóan jelenlévő féltékenység kicsit beárnyékolja a szép perceket. Próbáld meg kontrollálni magad, és légy türelmesebb. A december elején szövögetett tervek nagy eséllyel válnak valóra.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL