REJTÉLY-MISZTIKA

A maja fősámán nyilatkozata 2012-ről

Szerző:
Szabó Anna
A maják a föld ősi bölcsei újra visszatértek, hogy tanítsák az emberiséget, és hogy megmentsék a földet és az emberiséget a végső pusztulástól. A maja fősámán nyilatkozata is ebben ad útmutatást nekünk.

 

A maják visszatértek


„Az őseink azt mondták nekünk - eljön majd egy időszak, amikor a Föld nagyon megbetegszik, és a karmok nyomai mindenhol láthatóvá válnak. A folyók olyanná válnak, mint a sűrű, sötét slejm, tele szeméttel és méreggel, a levegő pedig tele lesz szennyel és a légzés nehézzé válik. Testvéreink a fák bele fognak halni ebbe, és a Föld nem lesz többé képes az öntisztításra, mert a szennyezett eső leblokkolja a pórusait. Ez lesz az az időszak, amikor a madarak le fognak hullni az égből, a halak felfordulnak a víz felszínére, és az egész természet teljes agóniában lesz.”


„Ez az az idő, amikor a maják, és a Föld őslakosai újra elkezdenek beszélni, azért, hogy segítsék a bolygónkat és az emberiséget a túlélésben. Mi, az ősi emberek most visszatértünk, itt vagyunk, mert az őseink hívtak minket - a mi őseink és a tietek. A figyelmeztetések eszközét hozzuk. De nem azért, hogy felszítsuk a bizonytalanságot, és a félelmet. Ez egy meghívás arra, hogy letegyük a félelmeinket. Ezért a legfontosabb figyelmeztetésünk ez: Ne félj, maradj kívül a félelmeiden! Mert amikor félelemben élünk - félünk a gyerekeinktől, a munkánktól, a világ végétől - akkor nem tudjuk megváltoztatni a Földet. A félelem a Földünk és az emberiség jelen helyzetének az oka. Elveszi a fény melegítő sugarait, és akkor minden elkezd kihalni.”

„A világ hanyatló állapotban van. De a legtöbb ember nincs tisztában ezzel, és nem akar foglalkozni a mindenhol felbukkanó változásokkal. Ez katasztrófához vezet. Most az a fontos, hogy mindannyian minden irányból összefogjunk, azért, hogy megtaláljuk, hogyan tudunk új módon viszonyulni önmagunkhoz, egymáshoz, a Természethez, a Földanyához, az állat társainkhoz, és a növényekhez. Mi, a maják és más őslakos testvéreink most visszatérünk, mert a nagy bölcsesség hívott minket. Kívánjuk, hogy a figyelmeztetésünk mélyen behatoljon az emberiség sejtjeibe.”

Egy útkereszteződésben állunk


„A nagy átalakulások időszakát éljük, amikor gyakran érzünk káoszt és instabilitást. Eljött az idő, melyben néhány nagyon nehéz és fontos döntést kell meghoznunk. Az emberiségnek megvan a választási lehetősége arra, hogy melyik irányba akar menni. Egy útkereszteződésben vagyunk. Hosszú ideig rossz irányban mentünk, ahol elvesztettük az egyensúlyt. Mégis mindig megvan a választásunk, hogy melyik irányban akarunk továbbmenni. Most egy nagyon felgyorsult időben élünk, és a mindennapok hektikus irama irányítja az életünket. Ugyanígy kezeljük a Földanyát. Egy ellenőrizetlen felgyorsuló spirálba helyeztük őt. Minél nyugtalanabbak vagyunk egyénileg, annál nyugtalanabbá válik ő is - mivel ő is olyan, mint mi - egy szépséggel és intelligenciával rendelkező lény.”


A negatív gondolatok is szennyeznek


„Meg kell állítanunk a szennyezést, és mindenekelőtt a saját negatív gondolatainkkal, félelmeinkkel, és aggódásunkkal létrehozott szennyezést, mert az egész bolygónkat egy szemétdombbá változtattuk ezekkel. Ugyanis a gyárak, a szemét, a halott folyók, a megbetegítő élelmiszerek, csupán a belső szennyeződéseink látható külső megjelenései. Amikor abbahagyunk szeretni, akkor beszennyezzük magunkat, és a cselekedeteink és gondolkodásunk besötétül, és lepusztítja a tiszta levegőt, amit belélegzünk. Ez az oka a Föld jelenlegi helyzetének.”


A természeti katasztrófák figyelmeztetések


„Az időjárási mintázatok megváltozása a radikális változás tiszta jele. Teljesen ki fog billenni az egyensúlyból, és szélsőséges hőmérsékletek lesznek. Az esőzések is jelentősen meg fognak változni. Amikor látjuk ezeket a jeleket, akkor valóban el kell kezdenünk cselekedni. Ha ezekben az években az emberiség úgy dönt, hogy ugyanúgy folytatja tovább, és nem kezd el változtatni, akkor a Föld elpusztul. Ez a folyamat már elkezdődött, és tovább fog folytatódik: áradások és szárazságok fognak jönni, a világgazdaság össze fog omlani, éhínségek lesznek, vulkánok fognak kitörni, és nagy elsivatagosodások jönnek. Ha tovább folytatódik az anyagi gazdagság utáni vágyódás, a saját mohóságunk meg fog ölni minket.„


„Most az összes ember, összes kultúra, összes vallás, az és összes nemzet segítségére szükségünk van. Abba kell hagynunk a gyűlölködést és a testvéreink leöldöklését - mielőtt túl késővé válik. Ha tovább folytatjuk, ahogy eddig tettük, ez az időciklus be fog fejeződni, és sötétség fog beállni 2012-ben, és az új nap nem fog felvirradni. Ha az emberek kibillennek az egyensúlyukból, és nem élnek a természettel összhangban - akkor eltűnnek. Ez az isteni és a természeti törvény. A maják és Földünk őslakosai szerint eljött az emlékezés ideje, és annak az ideje is, mikor ráébredünk minden dolog kölcsönös összeköttetésre, és az önmagunkban rejlő hatalmas lehetőségekre. Végül most újra és újra felismerjük azt, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a bolygónk állapotát, úgy ha saját magunkat változtatjuk meg.”


A béke és szeretet kora

„Fontos, hogy ismét kifejezzük hálánkat a Földanya felé. Szeret minket, mint egy anya, és mindennel ellát, amire szükségünk van – habár majdnem elpusztítottuk őt. A nap is mindannyiunknak süt - mindegy, hogy kik vagyunk, és hogyan élünk. Ha erre sok ember rájön, és eszerint is kezd cselekedni, akkor az elkövetkezendő évek változásaira tényleg hatni fognak. Végül is - az őseink azt mondták nekünk - a nagy fáradozás és erőfeszítés után be fogjuk fejezni az emberek gyógyítását, és a FöldAnya tisztítását. Ez az az idő, amikor minden teremtmény elkezd egymással harmóniában élni. Ekkor a béke és a szeretet új kora valósággá válik.”

„Az idő körkörös, ciklikus felfogásában, amikor az időkör a végére ér, újra kezdődik egy következő szinten. 2012. december 21-én az Idő Nagy Ciklusa lezárul, és újra kezdődik.”

„Ekkor a világot, mint csillogó hálót látjuk, ahol minden nagyszerűen kölcsönös összeköttetésben van egymással. Egy civilizált bolygót látunk, és olyan emberek lakják, akik teljesen tudatában vannak teremtő erejüknek. Emberek, akik bölcsességből cselekszenek, mert tudják, hogy ők a valóságuk teremtői. Egy új Földet látunk, ahol az embereknek nincs szükségük többé törvényekre azért, hogy megvédjék magukat egymástól. Egyetlen törvény lesz csupán érvényes: a kölcsönös tisztelet az emberek, és minden élőlény között. Egy Földet látunk, ahol nincs elkülönültség, a mohóság és ítélkezés miatt. Ez egy olyan időszak, amikor az életenergiák teljes hálózata újra működni fog. Egy új Földet látunk, ahol az emberek önmagukat vezetik. És a cselekedeteiket és a gondolataikat a szívük bölcsessége fogja táplálni. Egy új FöldAnyát látunk, Aki minden teremtményével összhangban él, Akit táplálnak, és Aki táplál, Aki lélegzik és lélegzetet ad, Aki meleget kap és meleget ad. Egy olyan Földet, amely az univerzum ritmusával együttmozog.”


Az cikk A maják, az idő és a visszatérésük című film alapján készült.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL