140g joghurt
Másfél evőkanál tandúri krém
750g csirkeszárny
200g joghurt, extra
60ml mentaszósz
250g vegyes zöld saláta
4 nagyobb tojásparadicsom (360g), feldarabolva
2 kígyóuborka (360g), feldarabolva
1. Keverd össze a joghurtot és a tandúri krémet egy nagyobb tálban, majd add hozzá a csirkét. Jól keverd össze.
2. Adagonként süsd a csirkét pirosra és puhára egy előmelegített kiolajozott grill lapon (lehet barbecue is). Amíg sül a csirke, keverd össze az extra joghurtot és a mentaszószt egy kis tálban.
3. A vegyes zöld salátát oszd szét tányérokon. Halmozd rá a paradicsomot, az uborkát és a csirkét. Joghurtos mentaszósszal meglocsolva tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK