MÁGIA

Ingázd ki az előző életedet!

Szerző:
Szabó Anna
Az inga hasznos eszköz az előző inkarnációid felderítésében is. Sokan szeretnék tudni előző életük születési vagy halálozási dátumát, valamint, hogy melyik országban éltek. Az inga számára ez roppant egyszerű feladat.

 

Az inga


A PENDULUM, vagyis inga, egy cérnán, láncon vagy zsinóron függő aprócska súly. Sokan a jegygyűrűjüket fűzik a cérnára, de a zsinegre akasztott gemkapocs is megteszi. A számodra megfelelő inga mindig az, amelyhez vonzódsz, melyet könnyű tartani, illetve használni. Legjobb eredményre mindig akkor számíthatsz, ha először egy kicsit gyakorolsz. Legtöbben az író kezüket használják ingázásra, de két kézzel is gyakorolhatsz. Ám az első próbálkozásokat mindig jobb kézzel végezd, ha jobb kezes vagy, illetve ballal, ha balkezes. 

Ha ülve kényelmesen érzed magad, könyökölj az asztalra, a cérnát vagy a láncot szorítsd hüvelykujjad és mutatóujjad közé finoman. Kizárólag a könyököd érintkezhet az asztallal, vagyis sem a hasad, sem a másik kezed nem érhet hozzá még véletlenül sem. Nézzen lefelé a tenyered, az inga pedig tőled nagyjából 35 cm-re legyen. Vigyázz arra is, hogy kezeidet és lábaidat NE keresztezd, mert így nemcsak magadat véded le, de az ingát is sikeresen lezárod, és emiatt nem fog megfelelően működni.

Lendítsd az ingát előre és hátra, hogy hozzászokj a mozgáshoz. Hagyd, hogy az inga különböző irányokba lendüljön ki. Finom köröket is írj le szándékosan. Ha ráéreztél az inga mozgására, szabad kezeddel megállíthatod. Mikor már mozdulatlan, kérdezd meg, mely mozgás fogja jelenteni a pozitív választ, vagyis az „igen”-t. A kérdést hangosan, vagy magadban is kimondhatod. Az inga általában azonnal reagál, és választ is ad, eleinte – ha még soha sem ingáztál -, eleinte időbe telhet, míg az inga reagál a kérdésedre.

Az inga négyféleképpen válaszolhat: oldalra, előre és hátra lendülhet, kör alakban foroghat az óramutató járásával megegyezően, vagy ellenkezően. Első lépésként az „igen” válasz mozgását jegyezd le. Ezt követően a „nem”, a „nem tudom”, és a „nem akarok válaszolni” reakciók mozgásait. Ezek a válaszok valószínűleg életed végéig változatlanok maradnak.

Első lépés: Mikor voltál utoljára itt?


Fogd az ingát, és kérdezd meg, hogy a legfrissebb előző életedben a 20. század folyamán születtél-e meg. Menj visszafelé az időben, számlálva az évszázadokat, amíg pozitív választ nem kapsz. Kérdezd meg, hogy az adott század első felében születtél-e. Amennyiben a válasz negatív, nyilvánvalóan a második felére tehető a kérdéses dátum. Kérdezd meg az ingát, hogy ez igaz-e. Ez biztosítja, hogy mindent pontosan csinálsz. A következő lépésben kérdezz a konkrét évtizedről, majd az évekről, amíg meg nem határozod pontosan a születésed évét. Természetesen így határozhatod meg a hónapot és a napot is.


Második lépés: Hol éltél?


Végig kell menned az ÁBC összes betűjén, és megkérdeznek, hogy az ország neve, ahol abban az életedben születtél, „a” betűvel, „b” betűvel kezdődik-e. Mikor rátaláltál az első betűre, meg kell ismételned ezt a folyamatot annyi betűvel, amennyi szükséges ahhoz, hogy meghatározhasd az ország teljes nevét.


Harmadik lépés: Nő voltál vagy férfi?


Ez a lépés a legkönnyebb. Kérdezd meg a ingát mindkét nemről, hogy biztosítsd a válaszok hitelességét.


Negyedik lépés: Mi volt a neved?


Itt ismét végig kell menned az ÁBC betűin, hogy meghatározd a nevedet. Néha fel is gyorsíthatod ezt a folyamatot. Ha az inga például első három betűként a K-I-N betűkre pozitív választ ad, rákérdezhetsz, hogy Kingának hívtak-e. ez megtakaríthatja az idődet, ha helyes választ kaptál.


Ötödik lépés: Mivel foglalkoztál?


Célszerű az abban a korban és azon a vidéken népszerű szakmákat kiingázni. Rákérdezhetsz, hogy a földművelésben, a halászatban, a gyógyításban, a tanításban stb. dolgoztál-e. Ez is időt takarít meg, ha így jössz rá a válaszra. Ha azonban többszöri próbálkozás után sem sikerül megállapítani a választ, az ÁBC-n kell ismét végigmenned.


Hatodik lépés: Ki az a személy, aki a mostani életedben is jelen van ebből az előző életedből?


Bizonyos emberek csoportosan is reinkarnálódnak. Általában ez történik a közeli családtagokkal, rokonokkal. A viszonyok és a nemek változhatnak, de ezeknek az embereknek a lelkei valószínűleg már több előző életedben is jelen voltak. Kérdezz rá a szüleidre, párodra és gyermekeidre, de szélesebb körű rokonságot vagy a barátaidat is beleveheted a kérdések listájába.


Hetedik lépés: Volt családod?

Ennél a lépésnél kérdezd meg, voltál-e házas az adott életben, hány gyermeked volt és milyen neműek, illetve kérdezhetsz az egészségi állapotukról is.


Nyolcadik lépés: Milyen voltál?


Most már kérdezhetsz saját magadról is. Gazdag voltál? Híres? Közismert? Sikeres? Szerettek az emberek? Egészséges voltál? Mi volt a kedvenc időtöltésed? Magányos voltál öregkorodban?


Kilencedik lépés: Mikor haltál meg?


Kérdezd meg az ingától, hogy öregkorodban haltál-e meg, így megtakaríthatod a többi kérdést. Azután kérdezd meg, hogy 50 év felett jártál-e, amikor meghaltál. Ha a válasz igen, a következő kérdés, hogy 60 év felett jártál-e, és mindig egy évtizeddel több, amíg negatív választ nem kapsz. Aztán az évtizeddel kapcsolatos pozitív válasz után évenként haladva nézd meg a pozitív választ, hogy megkaphasd a pontos életkor. Természetesen, ha az inga azt mondja, hogy nem voltál 50 év felett, amikor meghaltál, visszafelé kell elvégezni ugyanezt a folyamatot.


Tízedik lépés: Milyen karmát alakítottál ki a mostani életedre?

Fontos tudnunk, hogy milyen karmát alakítottunk ki az előző életünkben, és az milyen hatással van a mostanira. Ezért kérdezd meg, hogy vannak-e felhalmozott karmikus adósságaid ebből az inkarnációból, mely életterületen, és kérdezz rá, hogy a munkát, a kapcsolataidat, a vágyaidat érinti-e, esetleg fösvénység vagy kapzsiság képében jelenik-e meg ebben az életedben. Azt is kérdezd meg az ingától, hogy ebben az életedben visszafizetheted-e ezt a tartozást. Addig kérdezz, amíg meg nem állapítod, mi a teendőd. Végül, de nem utolsó sorba, dolgozz ezeken a területeken tartozásod kiegyenlítéséig. Ingáddal mindig ellenőrizheted, hogy mennyit haladtál az aktuális kérdést illetően.

Jó munkát!

 

Richard Webster - Varázsolj az ingával!
(Bioenergetic Kiadó)

Szinte hihetetlen, hogy egy olyan egyszerű tárgy, mint egy darab zsinóron függő súly, valóságos csodákra képes! Az inga hatásos eszköz, ráadásul elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magunkkal vigyük, és segítségével tudatalattink mélyére lássunk.

Könyvében Richard Webster leírja, milyen szempontok alapján válasszunk magunknak ingát, vagy hogyan készíthetjük el akár mi magunk. Megtanítja annak helyes használatát, és számtalan gyakorlattal segíti megszerzett ismereteink elmélyítését.

Bemutatja többek között, hogyan lehet az inga segítségünkre a döntéshozatalban, az elveszett tárgyak megtalálásában, egészségügyi problémák megoldásában, céljaink megfogalmazásában vagy lelki fejlődésünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan használhatjuk az ingát annak érdekében, hogy megtaláljuk ideális társunkat, rátaláljunk hivatásunkra, kapcsolatba lépjünk tudatalattinkkal, megismerjük előző életeinket.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL