2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szeretet gyógyító ereje

Füzesi Viki

Rikbiel angyal szerint a szeretet ereje minden gondot-bajt megold és meggyógyít, legyen az bármiféle gond. Biztosít arról, hogy a szeretet mindig utat tör magának.

 

Ha úgy érzed, zsákutcába jutottál, vagy összezavarodtál, és nem találod a megoldást egy kellemetlen helyzetre, vagy problémára, akkor végezd el ezt a rövid szeretet meditációt.

Szeretet-meditáció

1. Mondd ki Rikbiel nevét háromszor, és kérd, hogy legyen melletted.

2. Végy egy mély levegőt, és képzeld, hogy színtiszta angyali szeretetet lélegzel be arany napsugarak formájában.

3. Tartsd vissza a lélegzetedet, és kérd, hogy a szíved sokszorozza meg a szeretetet.

4. Kilégzéskor képzeld, hogy ezt a szerető energiát a nehézséget okozó helyzetbe küldöd.

5. Ismételd meg háromszor, és végezd el a lehető leggyakrabban, míg a helyzet javulásnak nem indul.

Küldj szeretetet

A Hold ezüst erejével szintén növelheted a szívedben lévő szeretetet, és szeretet küldhetsz bárhová és bárkinek, akinek csak szeretnél. Ofaniel, a telehold angyala szerint a következő gyakorlatsort pontosan teleholdkor kell elvégezni. Így a lehető legtisztább és legszeretetteljesebb gondolatokat tudod elküldeni bárkinek.

1. Használj szelenitet, vagy holdkő kristályt a következő meditációhoz, mert ezek a Holdhoz tartozó kristályok segítik a munkádat. Fogd a kezedbe a kristályt, és hunyd le a szemed.

2. Képzeld magad elé azt, aki miatt aggódsz, vagy azt a személyt, akinek szeretnél szeretet küldeni az életébe. Lehet ez egy ellenséged vagy haragosod is, akivel szeretnéd, hogy javuljon a kapcsolatod.

3. Mondd: „Ofaniel, Ofaniel, Ofaniel, kérlek, hozd le a telehold ezüstsugarát szívembe, hogy szeretettel és fénnyel ruházza fel intuitív gondolataimat. Segíts elküldeni ezeket a szeretetteljes gondolatokat annak, akire gondolok. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

4. Csendesítsd el az elmédet néhány másodpercre, és abban a pillanatban elküldheted a gondolataidat annak a személynek, akinek szeretnéd.

5. Beprogramoztad a követ. Ha magadnál tartod, elég, ha ránézel, és újra el tudod küldeni az illetőnek a szeretetteli gondolataidat, ahányszor csak szeretnéd.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép