Kisujj

 

Kisujj

A kisujjat Merkúr istennek ajánlották. Ő volt a közvetítő az emberek és az istenek között. Egy jól fejlett kisujj rámutat arra a tehetségre, hogy tulajdonosa meggyőzően képes beszélni és írni, találóan fogalmaz és érvel.

1) Hosszú kisujj, mely felér a gyűrűsujj felső percéig: Tehetség a beszéd és írás területén. A marketing szakma is passzol hozzá, mert jó a kereskedői vénája, ügyesen és könnyedén rá tudja beszélni a vásárlókat az adott termékre.

2) Rövid kisujj: Koncentrált, visszafogott jellem, mérlegeli a szavait. Figyelmét a lényeges dolgokra korlátozza, amit biztosan, sőt hajthatatlanul keresztülvisz. Jobban szeret a háttérben lenni, mint a rivaldafényben.

3) Sima, egyenes kisujj: Optimista beállítottságra utal, akinek az a belső meggyőződése, hogy neki minden sikerül. És ez így is van, főleg a kommunikáció területein lehet sikeres.

4) Bütykös kisujj: Szűkös időszakok léphetnek fel, amikor a kéz tulajdonosa nehezen boldogul, mert sok dolog félresiklik. De van tehetsége ahhoz, hogy mindig kimásszon a slamasztikából.

Vissza a kézhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL