Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Gyűrűsujj

 

Gyűrűsujj

A gyűrűsujj Apolló isten nevét viseli. Apolló volt a napisten, ezért ez az ujj Nap-ujj néven is közismertté vált. Elsősorban a művészetek istene volt. Ennél az ujjnál a művészi hajlamok, a szociális és vallási jellegű ezoterikus hajlamok, a segítés és a gyógyítás kerülnek előtérbe.

1) Ha a gyűrűsujj hosszabb a mutatóujjnál: Feltétlen adottságok a segítés, a gyógyítás és a művészetek területén. Ha bal kézen jelenik meg, akkor gazdagítaná a személyiségét, ha ezekkel a területekkel kapcsolatban olvasna vagy tanulna. Ha jobb kézen jelenik meg, akkor fontos, hogy megtalálja azt, amire a szíve vágyik. A hivatása mellet mindenképpen foglalkozzon művészettel vagy gyógyítással.

2) Ha a gyűrűsujj rövidebb, mint a mutatóujj: Bal kézen arra utal, hogy bár vannak zenei adottsága, vagy szociális vágyai, de ezek nem létfontosságú szükségletek a számára. A zenehallgatás, vagy egy érzelmes film, egy festmény is kielégíti az igényeit ezen a területen. Jobb kézen előfordulhat, hogy azt érzi, hogy a kötelezettségek miatt nem tudja kibontakoztatni művészi adottságait. Mintha elment volna a lehetőségei mellett.

3) Egyenes, arányos gyűrűsujj: Gyakran erős belső egyensúllyal rendelkezik és kisugárzása harmonikus a külvilág felé.

4) Bütykös gyűrűsujj: Nem könnyű kibontakoztatnia és gyakorolnia különböző adottságait. A személyét érintő korlátozások, áldozatok és erőfeszítések időnként fáradságosak és sok türelmet igényelnek. Amint elhárulnak az akadályok vidámabb lesz a kéz tulajdonosa.

Vissza a kézhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL