Középső ujj

 

Középső ujj

A középső ujjat a Szaturnusz isten uralja. A kötelezettségek, a korlátozások és az állandóság tartoznak a fennhatósága alá. Ezért a leghosszabb ujjunk ezeket a tulajdonságokat szimbolizálja: feladatainkat magunkkal és másokkal szemben. Ez az úgynevezett kereszt, amit mindenkinek cipelnie kell. Az élet komoly oldala, és mindenekelőtt az életértelmének keresése. A Szaturnusz ujj egyben a sors ujj is, mely kifejezi a búcsúzáshoz, a veszteségekhez és a halálhoz fűződő viszonyunkat is.

1) Hosszú középső ujj, mely jelentősen hosszabb a két szomszédos ujjnál: A kötelezettségtudat és az egység képezi az élet alapelveit. Az illető képes felelősséget vállalni és viselni. Komolyan néz szembe az élet kihívásainak és meg akarja állni a helyét. Sokszor azonban szigorú és kemény lehet.

2) Rövid középső ujj, mely majdnem olyan hosszú, mint a szomszédos ujjak: Az ilyen ember könnyedebben veszi az életet. Nem szívesen vállalja a felelősséget, a terhes kötelezettségeket gyorsan félretolja. Nem a pontosság és a megbízhatóság a legerősebb oldala. Nem zavarja, ha valamit nem sikerül tökéletesen elvégeznie, ez nem jelent tragédiát számára. Jószívű, de hanyag, pontatlan és feledékeny. Nem foglalkozik az élet és a halál nagy kérdéseivel.

3) Bütykök a középeső ujjon: Nehéz az élete, életkörülményei terhesek és sok problémát okoznak.

4) Egyenes, szabályos középső ujj: Az egyén magára vállalja a felelősséget és a kötelezettségeket. Lelkiismeretesen végzi a dolgát anélkül, hogy panaszkodna.

Vissza a kézhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL