Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Hüvelykujj

 

Hüvelykujj

A hüvelykujjat Mars istenről nevezték el, így a legaktívabb és legerősebb ujjunk a hüvelykujjunk, mely az akarat, az energia, az életvágy és a szexuális ösztönök szimbóluma. A hüvelykujj képviseli bennünk az ősi erőt és az ösztönöket. A hüvelykujj mutatja meg az önzőség mértékét is. Erre a tulajdonságra is szükségünk van, hiszen egocentrikusság nélkül nem tudnánk érvényesíteni az akaratunkat.

1) Ha a hüvelykujjat nagyon szét lehet nyitni a tenyértől, akár 90 fokra is, akkor nagy az illető függetlenségi vágya. Minél jobban szét lehet nyitni, annál jobban kifelé forduló személyről van szó, szexuális értelemben is. Ha azonban épp ellenkezőleg, a hüvelykujj maximum 45 fokra nyílik szét a tenyértől, akkor az egyén energiái visszafogottak. Nem vállal kockázatot, ragaszkodik az akaratához, rugalmatlan.

2) Rövid, tömzsi hüvelykujj: A rövid hüvelykujj tulajdonosa nem túl rugalmas, akaratát és ösztöneit lökésszerűen érvényesíti.

3) Hosszú hüvelykujj: A hosszú, vékony hüvelykujj tulajdonosa akaratát és ösztöneit okosan használja. Alkalmazkodó és fegyelmezett.

4) Egyenes hüvelykujj (nem tudja hátrahajlítani): Féktelen akarat és ösztönök. Nehezen tudja lefékezni magát és erejét.

5) Hátrahajló hüvelykujj: A rugalmasan hátrahajlítható hüvelykujj tulajdonosa képes fegyelmezni és visszafogni magát. Akaratát és ösztöneit tapintatosan, és érzéssel használja.

Vissza a kézhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL