ÁLLATI CUKISÁGOK

Eltörölhetjük előző életünkben elkövetett baklövéseinket?

Szerző:
Szabó Anna
Megváltható a lelki béke? Tisztára mosható a karma? Ki tudja... Ki tudja min áll vagy bukik: a jólét melyik oldalára születtünk? Adhatunk, vagy adományokra utalva kell várnunk sorsunk jobbra fordulását.

 

Szégyenletes dolog az állatvédők állandó "tarhálása", kéregetése, de nem azért mert kérünk - hiszen ez nekünk a legszégyenletesebb -, hanem azért, mert kutyák - esetünkben spánielek tucatjai - kerülnek olyan helyzetbe, hogy életben maradásuk, biztonságos elhelyezésük, gyógyíttatásuk minden anyagi erőforrásunkat kimeríti.

Most mégsem kérek pénzt, adományt... Csak egy percet az életedből!

Hogy gondold végig:
Milyen szerencsés vagy, amiért a jólétnek arra végére születtél, ahol a sorsod alakulása csak Tőled függ. És ne feledd, a gazdagság nem annak függvénye, hogy mennyi pénzt, értéket birtokolsz, hanem annak, hogy hányan élvezik ennek biztonságát.

Várok, csak várok... Rád!



Segíts!


Fogadj be ideiglenesen kutyáink közül, gyere és segíts nekik a menhelyünkön, vagy légy az Őrangyala valakinek... Ha másért nem, csak a jóérzésért, mennyire szerencsés vagy, hogy Te vagy az, aki adhat, és nem az, aki reményvesztetten várja, hogy lehajoljanak hozzá, megsimogassák, hazavigyék, vagy legalább megsétáltassák. Hát ezért az érzésért segíts!

Ezért az érzésért segíts!



Ha szeretnél Valaki őrangyala lenni, részleteket itt találsz >>


Ha tudsz bármiben segíteni, akkor kérlek, írj a spanielmentes@gmail.com email címre!


Köszönjük!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL