SZÓRAKOZÁS

Szezonzáró Mesenap

Szerző:
Szabó Anna
Ha családos vagy, pontosan tudod, mit jelent a hűvös (és borús) napok érkezése: leginkább játékot a négy fal között… Épp ezért csak bátorítani tudunk, hogy használd ki az utolsó, gyönyörű őszi hétvégék egyikét, és látogass ki a Vasúttörténeti Parkba, ahol a mese testet ölt!


Közeledik a tél és a hűvös estéken jól esik a család ölelő melegségébe bújni, s egy-egy bögre forró ital mellett meghallgatni együtt egy kedves mesét. A mese a gyermekkor része, segítségével képzeletünk szárnyalhat és egy olyan izgalmas világba repít el, ahol bármi megtörténhet. A Vasúttörténeti Park Szezonzáró Mesenapja is azt a célt szolgálja, hogy ezen a napon mindenkit magával ragadjon a varázslat és feledhetetlen pillanatokkal gazdagodjon az egész család.

Október 22-én, szombaton a Vasúttörténeti Parkban a játéké és a meséé lesz a főszerep, a gyermekek –és persze- mindenki nagy örömére. Még az esetleges rossz idő sem befolyásolhatja kedvünket, hiszen a Vasúttörténeti Park Orient Csarnoka ad otthont a rendezvénynek. Itt, a csarnoképületben lesz felállítva első alkalommal a Park mobil kerti vasúti pályája is, így eshet eső, fújhat szél, a kisvasút tovább robog.

Ezen kívül lesz „Mese Kaland” ügyességi játék; kreatív sarok, ahol indítótárcsa készítés, mozdonysatírozás és gyöngyfűzés zajlik, de bohócok is színesítik az egész napi programot. A gyerekek verseny formájában összemérhetik tudásukat mesemondásban és aszfaltrajzolásban. A legügyesebb meseíró gyerkőcök a rendezvény színpadán mondhatják el saját szerzeményüket.

A nap folyamán néptáncokat láthatunk a Kékpántlika Néptáncegyüttes előadásában, majd a Tilalmas népzenekar szórakoztatja a közönséget.

A rendezvény 10:00-18:00 óra között látogatható Budapesten, a Tatai út végén.

AKI RÉSZESE SZERETNE LENNI ENNEK A NEM MINDENNAPI ÉLMÉNYNEK,
LÁTOGASSON KI OKTÓBER 22-ÉN A MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARKBA!

További információt idekattintva találsz! >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL