EZOTÉRIA

Melyik rejtett ősképhez tartozol? - Fedezd fel a lelked legmélyebb rétegét

Szerző:
Szabó Anna
C. G. Jung az emberiség ősrégi szimbólumait fedezte fel a Tarot lapjain, melyek rejtetten vannak jelen tudatos viselkedésünkben, és függetlenek akaratunktól. Jung szerint teljes életet élni csak akkor lehetséges, ha harmóniában állunk a jelképekkel.

 

Jung szerint az archetípusok lelkünk legmélyebb rétegeiben rejtőző őseink örökségei, melyek az emberiséggel párhuzamosan fejlődtek. Bennük találjuk meg az egyesítő emberi alapelveket, melyek mindannyiunkban közösek. Jung szerint teljes életet élni csak akkor lehetséges, ha harmóniában állunk a jelképekkel. A bölcsesség a hozzájuk való visszatérést jelenti. Ez nem hit vagy tudás kérdése, hanem a tudatalatti ősképekkel való gondolkodásunk összhangja.

A jelképek az archetípusok manifesztációi ezen a világon. Ezek konkrét, részletes és átélt képek és archetípusokat kifejező elképzelések. Ez a fajta közvetítés szükségszerű, hiszen az archetípusok, amint az ismert, az életen kívül helyezkednek el, tudatalattinkban élnek. A jelképet szavakkal nem lehet pontosan megfogalmazni. Mint a lehetséges legjobb reprezentációt definiálhatjuk, amit soha nem lehet pontosan megismerni, vagy kifejezni. Jelentős ellentétpárokat foglal magába. A jelképekről az járja, hogy ezek a beavatottak titokzatos szövegei és ezért gyakran az istenek igéje vagy az értelem rejtett, vagy titokzatos üzenete elnevezéssel ruházzák fel azokat. A jelképek közreműködésével tudatalattink a világegyetem rejtett lényegével kommunikál.

Válassz egy kártyát, mely segít visszatérni az adott ősképhez, hogy harmóniába kerülj önmagaddal. A lapok üzenetei tömörek és rövidek, melyek megszólítják a lelked legmélyebb rétegét, ezáltal előidézi a változást.

Arra a lapra kattints, amelyik a legjobban vonzza a tekintetedet.

 

  

  

  

  

  

  

  

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL