Hold-domb

 

Hold-domb

A Hold-domb a tenyér szélén található, teljesen a „te” oldalon. Domborulata és nagysága felvilágosítást ad képességeink megoszlásáról. A Nap a sugárzó fényt szimbolizálja, ami melegíti a szívünket, a Hold pedig a bensőnk lágy csillogását képviseli, ami lelkünket simogatja.

Nagy, kerek Hold-domb azt jelzi, hogy tulajdonosa erősen nyitott lelkileg mindenre, ami mások irányából érkezik, és képes odafigyelni a másikra. A lélek megérti mások gondjait és félelmeit. Segít cipelni a terheket és képes vigasztalni, akár pusztán a csendes jelenlétével is. Erősen anyáskodó természetű az illető, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi. A gondoskodás a vérében van. Mindig menedéket nyújt mások számára, de ügyelnie kell arra, hogy ne váljon mások lelki szemetesládájává. Mivel ez a domb a „te” oldalon található, azt is jelenti, hogy az illető képes feloldódni a másikban. Érzékeny, intuitív és érzelmekben gazdag személyiség.

Lapos Hold-domb esetén az illetőnek nem a legfőbb erénye a másokra való odafigyelés, a megérzés, az elfogadás és a vigasztalás. Másféle adottságaik mutatkoznak meg a külvilág számára. Hűvösnek és zárkózottnak tűnik fel mások szemében, gyakran érzéketlennek is gondolják.

Vissza a képekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL