SZÉPSÉG

Őszi smink- és hajtrend 2011

Szerző:
Szabó Anna
Sötét burgundi, hosszú lófarok, szuper fényes smink és haj – ezek jellemzik leginkább a legfrissebb kifutói trendeket.


Elérkezett egy új évszak és ezzel a trendváltás időszaka. Igaz, a nyár idén komiszul bánt velünk, de azért akadtak olyanok is, akik hetek óta azt várták, mikor porolhatják le, szerezhetik be az őszi darabokat. Ezúttal a legújabb smink- és hajtrendet mutatjuk be.

 

Mély, aszimmetrikus választék

Nem új a nap alatt, de méltán népszerű, és mivel rengeteg kifutón választották ezt a megoldást, biztosak lehetünk benne, hogy ismét hódító útra indul. Hosszú, kibontott hajjal szexi, lófarokkal elegáns, míg rövid hajjal androgün hatást kelt. A lényeg azonban mindegyik esetben a határozott, aszimmetrikus választékon van.

 

 

Burgundi ajkak

Vörösbort minden alkalomra! Legalábbis a szádon most ezt a nyerő, napszaktól és helyzettől függetlenül. Nekünk egy kicsit merész ez a szín – nappalra irodába legalábbis… – éppen ezért csak igazán bevállalós lányoknak ajánljuk mindennapos viseletnek.

 

 

„Faragott” arc

Ennek lényege, hogy bizonyos arcrészeket jobban kihangsúlyozol. Leginkább persze a pofacsontot, az állat és a homlokot lehet kiemelni. A technika egyszerű végy az árnyékoláshoz barnás arcpirosítót (esetleg bronzosító púdert) valamint ásványi alapú, csillogó szemcsés púdert a kiemelés – máris kész a csoda!

 

 

Klasszikus lófarok

Ezt a pontot nem is szeretnénk túl beszélni: idén ősszel nem csak a praktikum kedvéért fogjuk lófarokba kötni a hajunkat, hisz aki igazán divatos akar lenni, annak ez szinte kötelező hajviselet lesz.

 

 

Őszibarack

A barackos árnyalatokat leginkább a tavaszi-nyári sminktrendekben használjuk, de idén felborul ez is. Használd arra ezt a finom, légiesen nőies színt, hogy kiemeld pofacsontodat, de szerezz be a szemedhez is egy palettát. Megéri! Hisz a legtöbbünk szinte szenved a hidegebb hónapok sápadtságától, amit nagyon jól kiegyensúlyoz a barack.

 

 

Megpakolt szempillák

Rebegtetésre felkészülni! Idén minden szépségtrend királynője a hosszú, dús szempilla. Egyrészt divatosak lesznek a hatvanas évek pókszerű szempillái, és a klasszikusan ívelt, hosszú harmincas éveket időző tekintetek is. Ma már nagyon jó minőségű műszempillát kaphatsz szinte bármelyik drogériában, de ha igazán biztosra akarsz menni, akkor fordulj szakemberhez, aki egy-két óra alatt tartós és csodálatos pillákat varázsol neked!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL