Hurok mintázat

 

Hurok mintázat

„Szeretet – zárkózott szív”

A hurok mintázat a leggyakoribb ujjlenyomat, mely a víz elemhez köthető. Felcsapó, majd ismét elsimuló hullámként is értelmezhetjük. Az ujjbegyeken megjelenő hurok arra int, hogy az érzelmek terén a teljes kitárulkozás és a szigorú zárkózottság között meg kell találni a középutat. A hurok egyik oldala nyitott, ezzel azt a feladatot rója tulajdonosára, hogy szívének nyíltságot megőrizze, és kitárja. Gyakran jelenti a hurok azt, hogy nem merünk nyílt szívvel élni. Félünk attól, hogy valamiről le kell mondanunk, vagy valami nemkívánatos dolgot fogadunk be, vagy csak úgy általánosan attól, hogy belebonyolódunk valamibe. A hurok tulajdonosa hajlamos arra, hogy kerülje a konfliktust, nemigen mer kitárulkozni, és kiönteni a szívét. Olyan emberek születnek ilyen mintázattal, akik könnyen megsértődnek és visszahúzódnak, és hagyják, hogy elmúljon felettük az élet. Gyakran találják azonban szembe magukat azokkal a dolgokkal, melyektől a legjobban félnek. A hurok tulajdonosára jellemző lehet, hogy hagyja, hogy összecsapjanak a feje felett a hullámok, miközben alámerül. Az élet hullámverésében rövidtávon bevált szer lehet, azonban csak akkor nyer értelmet, ha végül az ember újra felbukkan a mélyből.

A hurok ujjlenyomat tulajdonosainak feladata abban áll, hogy érzelmi és szívügyekben újból nyitniuk kell, és meg kell találniuk az élet csapdáiból is a kiutat, még ha ezt csalódás, vagy csalódás sorozata is előzi meg. Fontos megtanulniuk, hogy mindig a szívükre hallgassanak.
A hurok minta pozitív megélése esetén könnyen alkalmazkodó, rugalmas, érdeklődő, öntudatos és melegszívű személyiséget takar.

Vissza a képekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL