25dkg toszkániai kenyér
20dkg sajt
16 szem koktélparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
Olaj a grilltálcához
8 sasliknyárs
1. A kenyeret és a sajtot körülbelül 2,5cm-es kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk és szárazra töröljük.
2. A kenyeret, a sajtot és a paradicsomot elosztjuk a nyársakon. Megkenjük 2 evőkanál olajjal.
3. A nyársakat 8 percig grillezzük a beolajozott grilltálcán, közben gyakran forgatjuk. Tálaláshoz elrendezzük a nyársakat és meglocsoljuk a maradék olívaolajjal.
OLVASS TOVÁBB!
Depressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK