Fordulj anyukád felé

 

Fordulj anyukád felé

A jelenleg kialakult helyzetnek köze lehet apukáddal való kapcsolatodhoz. Ha az anyáddal kapcsolatos érzéseid gyógyulnak, a kívánságaid hamarabb és pontosabban kifejeződnek.

Ez a kártya azt mutatja, hogy még mindig vannak olyan anyádhoz köthető problémáid, amik gyógyulásra várnak. A gyógyulásnak nem kell sok időt igénybe vennie, csupán késznek kell lenned rá, hogy elengedj minden régi haragot, szomorúságot vagy félelmet, mely anyádhoz köthető. Ne aggódj amiatt, hogyan gyógyul be a seb, bátran engedj el minden, anyáddal kapcsolatos alacsonyabb energiát, amelyeket zavarhatják életfeladatod teljesítését.
Ha sikerül fokozatosan feloldani az anyáddal kapcsolatos problémákat, szíved még inkább kitárhatod, hogy öröm és áldás áradjon az életedbe. Anyádnak is örömet jelent, ha boldognak lát, még ha esetleg nincs is tudatában ennek. Légy kész megbocsátani és elengedni minden anyáddal, vagy a környezetedben, életedben bármilyen szeretet játszó nővel kapcsolatos problémádat, fenntartásodat, haragodat stb. Belső házadat, szívedet megtisztítva új szeretet hullám, lehetőségek, bőség és gyógyító energia léphetnek életedbe.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL