EZOTÉRIA

Nagy orr teszt!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mekkora a valóságtartalma annak a nézetnek, miszerint az orr mérete és formája árulkodik a férfiasságról? A keletről származó ősi tudás, az arcolvasás tudománya megadja erre a választ.

 

Az arcolvasás kínai eredetű, amelyet a környező országokban (például Japán) fejlesztettek tovább. A távol keleti országokban régi hagyomány a fizikai test kombinálása az érzelmekkel. Az orientális hagyomány nem különbözteti meg a testi és lelki egészséget. Sőt, a keleti kultúrákban általánosan elfogadott tény, hogy testünkben enyhe elektromágneses energia áramlik. Ez a csí viszi körbe a testben az életenergiát és az érzelmeket is. Mivel a csí a testben megtett útja során különböző formákat vesz fel, öt ilyen formát határoztak meg, és ezeket az öt természeti elemről nevezték el. A csí a testben megtett útja során átszüremlik a bőrön, és idővel tartós nyomot hagy. Végül az említett nyom észrevehető jellegzetességgé válik, amelyet az arcolvasás során is figyelembe vehetünk. Sok ezer év alatt a keleti gyógyászat megalkotta az arc térképét, amely az érzelmek és a csí különböző testrészekre gyakorolt hatását jeleníti meg, melyek így leolvashatók az arcról.

Olvass az orrból

A hagyományos keleti gyógyászatban az orr hegye a szívvel és az érzelmekkel állnak kapcsolatban. Mivel a szívben laknak az érzelmek, az orr árulkodik arról, hogy az adott személy hogyan tud szeretni, és arról is lehet ebből következtetni, hogy milyen szerető.
Az orr hegye elárulja, hogyan viszonyul párunk az érzelmekhez, és hogyan képes ezeket kifejezésre juttatni. Az orrnyereg azt mutatja meg, hogyan birkózik meg valaki a saját érzelmeivel, és képes-e azokat magában tartani. Ha olvasni szeretnél az orrból, akkor vizsgáld meg az orrot szemből, profilból, nézd meg alaposan a formáját, a szájhoz és szemekhez viszonyított helyzetét, az orrcimpák vastagságát és méretét, illetve az orrhegyet. Ezek mind fontos információkkal szolgálnak.

  

  

  

 

 

A cikk a Bioenergetic Kiadó, simon Brown - Arcolvasás című könyve alapján készült 

Tovább a Kiadó honlapjára >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL