DIVAT

Napszemüveg körkép

Szerző:
Szabó Anna
A szezon legújabb napszemüvegei erősen retro hatást képviselnek. Az évek óta töretlen Aviator stílus mellett a 60-as és a 80-as évek keretei is visszatértek.

 

Retro elegancia

Ezeknek az új szemüvegkeretnek kecses és leplezetlenül divatos vonalai kölcsönöznek semmihez sem fogható egyéniséget. A merész, mégis klasszikus formát a vastag szár fémbetétek teszik látványosabbá, mindez így együtt új dimenzióba helyezi e modellek összhatását.


Vogue

A 80-as évek

A lágy ívekkel megrajzolt, széles modellek megtervezésekor a 80-as évek mindent elsöprő elevensége és túlzásoktól sem mentes divatja szolgált mintaként. A széles keret és a keskeny szárak kontrasztját tovább erősítik a keret széleinek fémberakásai, így jön létre az eredeti és elegáns összhatás.


Vogue

A 60-as évek

Mintha csak egy 1960-as évekbeli reklámból kerültek volna ide, ezek az új női Ray-Ban napszemüvegek, visszahozva azoknak az időknek a "Vagabond"-ját.


Ray-Ban

Aviator 2011

A Ray-Ban legenda 1937-ben, az egyedülálló fém “Aviator” modellel indult útjára, válaszul az amerikai Légierő igényére, egy új típusú szemüvegre, mely amellett, hogy megvédi viselőjét a nagy magasságokban lévő erős fénytől, tökéletes látványt is biztosít. Az 1950-es évek óta a Ray-Ban csúcstechnológiájú szemüvegből divat-kiegészítővé nőtte ki magát – a megjelenésekor a hollywoodi filmsztárok alapvető kiegészítőjének számított.


Ray-Ban

Díszített és egyedi keretek

Elegáns stílust képviselő napszemüvegek jól illenek az idei nyár nőies kollekcióihoz. Az apró ékkövekkel kirakott, finom kidolgozású keretek és díszítések egyedivé tesznek minden napszemüveget.


Next

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL