DIVAT

Vászon vagy farmer?

Szerző:
Szabó Anna
A táska a kiegészítők királynője. Egy jól kiválasztott táska nem csak harmonikusan illeszkedik a többi ruhadarabhoz, hanem szinte önmagában is öltöztet.

 

Vászon, farmer és fonott válltáskák

A nyári táskák legjellemzőbb anyaga a vászon, a farmer, illetve a fonott táskák is tipikusan a nyárhoz köthetők. Idén a színes minták, a csipkék, és különféle díszítések teszik egyedivé ezeket a fazonokat.


Next

Vidám színek

Az élénk narancs, a zöld, a lila és kék színek igazi nyári hangulatot kölcsönöznek bármilyen kiegészítőnek. Ha szeretnéd feldobni az öltözetedet, akkor mindenképp élénk színű táskát válassz hozzá.


Next

Virágminták

A virágmintás táskák nagyon látványos kiegészítők, éppen ezért visszafogott, vagy pasztell ruhához, de mindenképen egyszínű öltözethez válaszd.


next

Rojtok és díszek

Egy kicsit lezserebb vizekre evezünk. A rojtos bőr táskák a hippi lányok kedvencei. A mintás és csipkés táskák a hétköznapi viseletek alap darabjai. Kényelmes és strapabíró fazonok, amelyekbe méretüknél fogva, még minden bele is fér.


Next

Horgolt fazonok

Az idei szezon nagy slágerei a horgolt ruhák mellet természetesen a horgolt táskák lesznek. A romantikus stílus képviselői nyári ruhákhoz éppúgy passzolnak, mint egy lezserebb öltözethez.


next

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL