80dkg sertéscsülök
40dkg borízű alma
1dl olaj
1dl fehérbor
Csipet őrölt szegfűszeg
Só
1. A sertéscsülköt kicsontozzuk, megsózzuk, bedörzsöljük őrölt szegfűszeggel, és tepsibe tesszük.
2. Meglocsoljuk olajjal, kevés vizet öntünk alá, majd vigyázva, hogy kevés lé mindig legyen alatta, készre sütjük, közben saját pecsenyelevével locsolgatjuk. Ha szükséges, a párolólevet vízzel pótoljuk.
3. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, húsát negyedekbe szeljük.
4. Megszórjuk őrölt szegfűszeggel, majd a félkész hús köré halmozzuk. Meglocsoljuk, és készre pároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Depressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK