GASZTRO

Almás csülök

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

80dkg sertéscsülök
40dkg borízű alma
1dl olaj
1dl fehérbor
Csipet őrölt szegfűszeg

Elkészítése:

1. A sertéscsülköt kicsontozzuk, megsózzuk, bedörzsöljük őrölt szegfűszeggel, és tepsibe tesszük.

2. Meglocsoljuk olajjal, kevés vizet öntünk alá, majd vigyázva, hogy kevés lé mindig legyen alatta, készre sütjük, közben saját pecsenyelevével locsolgatjuk. Ha szükséges, a párolólevet vízzel pótoljuk.

3. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, húsát negyedekbe szeljük.

4. Megszórjuk őrölt szegfűszeggel, majd a félkész hús köré halmozzuk. Meglocsoljuk, és készre pároljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL