DIVAT

Mini overallok nyárra

Szerző:
Szabó Anna
Kényelmes, lenge és jópofa viselet a mini overall, amely igen divatos lesz idén nyáron. Pánt nélküli, rézsútos szabású, fodros, gumis derekú és megkötős fazonok közül válogathatsz.

 

Mutasd a vállad!

A kis nyári overallok között a rézsútos fazonok képviselik a nőiesebb vonulatot. A virágminták és fodrok csinosabbá teszik az amúgy lezser viseletet. A kedvenc overallodat lapos talpú szandállal és magas sarkú cipőkkel is hordhatod.


Next

Akkor jó, ha buggyos!

A mini overallok között a buggyosabb fazonokat általában pánt nélküli felsőrésszel kombinálják, melyek már a lezserebb stílust képviselik. Övvel vagy kendővel teheted látványosabbá az összhatást.

Pamut, farmer és jersey

Anyagok tekintetében is nagy a választék. A legkényelmesebb természetesen a pamut, a leglátványosabb a farmer, a legelegánsabb pedig a jersey. A megkötős fazonok vitathatatlanul a legcsinosabbak.

Alkalmi viselet

Mivel az overall a nyár nagy slágere lesz, természetesen elegánsabb darabok is kikerültek a tervezők kezei alól. Mivel egy elit partin nem illik sortban megjeleni, ezért az alkalmi overallok hosszú nadrágrésszel készültek.

Hordd övvel

Ha már a hosszú overalloknál tartunk, akkor itt is megannyi stílus és fazon közül válogathatsz. A pánt nélküli a legnépszerűbb, melyet övvel és egyéb kiegészítőkkel még csinosabbá tehetsz.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL