SZÉPSÉG

Tökéletesen hullámos hajzuhatag

Szerző:
Szabó Anna
Még mindig hódítanak a göndör, hullámos fürtök – akár természetes, akár mesterkélt. A szexi, csillogó, göndör frizura által megváltozik a kisugárzásod, és meglátod, a csodálatos hajkorona mennyire bűbájossá tesz.


Most megtudod, hogyan érheted el te is a szuper hajkölteményt. Tippjeink segítségével garantáltan beleszeretsz a göndör fürtökbe, legyen az vad és engedetlen, vagy finom és hullámos.

 

Nicole Kidman

Az ausztrál színésznőnek nagyon sokféle arca van, és nincs ez másképp a hajviseletével sem. Nicole mindig büszkén mutogatja a tökéletes, aranyló fürtjeit, akár be van szárítva a haja, mint egy Hollywood-i szépségkirálynőnek, akár csak természetesen omlik a vállára. Úgy gondoljuk, hogy a hosszú fürtök valóban illenek Nicole ritka szépségéhez, mivel a természetesen eső loknik lágyítják arcának vonásait.

Nicole frizurájának titka a rendezettség
Formázás előtt védő krémmel keni be a haját, amely segítségével megőrzi a hajszálak nedvességtartalmát, és szabályozza a rakoncátlan, göndör fürtöket. A szérumot nagyon könnyű felvinni, eloszlatni, és nem nehezíti el a hajat. Ráadásul néhány óra elteltével is rendezettnek hat tőle a frizura. Fenségessé varázsolja a hullámokat, kihangsúlyozza a göndör tincseket, új formát, fényt kölcsönöz neki.

Tökéletesen göndör fürtök
A dupla spirálos hajsütővassal nagyszerű fürtöket készíthetsz magadnak. A legújabb technológiának köszönhetően nem árt a hajnak, és hatalmas segítség a rakoncátlan fürtök megszelídítésében.

 

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis nemcsak Johnny Deppet kapta ajándékba, hanem az örök ifjúság titkát, és a tökéletes loknikat is. Hajából sugárzik a természetesség, laza hullámai lágyak, finomak. Vanessa középen elválasztja a haját, hogy hullámai lazán a vállára omolhassanak, miközben előnyösen keretezik arcát. Ettől megjelenése kicsit hippis, de ez nagyon illik hozzá.

Kócolódni tilos!
Vanessa haja sajnos gubancolódásra hajlamos. Ezért olyan speciális ápolószert használ, amely lágyítja a hajszálakat. A finom tejnek köszönhetően a hajszálak pikkelyei elsimulnak, így egészségesnek és fényesnek hatnak. Nem szabad azonban sokat használni belőle, mert könnyen elnehezítheti a frizurát, és a haj hamar zsírossá válik.

Szelídülj meg!
Búcsút mondhatsz a kezelhetetlen, rakoncátlan hullámos fürtöknek. Vannak termékek ugyanis, amelyek olyan hatóanyagot tartalmaznak, amely megszelídíti tincseidet, és tökéletes frizurát farag belőle. Egyaránt alkalmazható a természetes hullámokra, illetve a dauerolt fürtökre is.

Rugalmas és könnyű
Egy csillogó hab segít felvenni a harcot a makacs göndör fürtökkel. Hatóanyagainak köszönhetően hidratálja a hajszálakat, és nedves hatást biztosít a frizurának. Az eredmény: gyönyörű, rugalmas hajkorona. Fontos, hogy hagyd magától megszáradni.

 

Christina Aguilera

Christina ott volt az elsők között, aki platina szőke hullámokkal robbant be a köztudatba, a Back to Basic albumával. Azóta is ez jelképezi extravagáns megjelenését. Imád játszani szexi fürtjeivel, hogy felhívja magára a figyelmet.

Ápolás gyorsan
Christina kedvenc samponjának különlegessége a golgotavirág kivonat és a pacsuli keverékében rejlik. Rendkívül puhává, selymessé és könnyen kezelhetővé varázsolja még a rakoncátlan göndör hajat is. Előnye, hogy egy lépésben két ápolási folyamatról gondoskodhatsz, hiszen nagymértékben tartalmaz balzsamot is. Nagyszerű illata van, és új életet lehel a fáradt hajvégekbe.

Lágy és puha fürtök
Christina egy héten egyszer használja kedvenc hajpakolását. A vasban, C-vitaminban és gyömbérben gazdag hajápoló életre kelti és rugalmassá varázsolja a frizurát. Mélyen behatol a haj szerkezetébe és elsimítja a hajszálak pikkelyeit. Professzionális hajpakolás, amelynek használata mindössze 3 percet vesz igénybe, és a hajadat lággyá és puhává varázsolja.

 

Salma Hayek

Salmának tömérdek mennyiségű, sötét hajkoronája van, ezért mindig különböző frizurákat próbál ki. Egyszer szög egyenes, egyszer erősen bodorított, máskor pedig lazán hullámos. A természetes hullámait mindennél jobban imádja.

Tápláld a hajadat!
Salma egy nagyszerű kondicionálót használ, amely mélyen táplálja a hajszálakat. Ez a kondicionáló gyümölcssavat, avokádót és barackolajat tartalmaz, amelyek a haj erősítéséért felelősek. Egyaránt használható a gubancolódó és a természetes göndör hajra. Különös előnye, hogy esős, párás időben sem göndörödik vissza az egyenesre szárított haj.

Vigyázz, kész, tökéletes!
A természetes göndör haj sokszor él önálló életet. De semmi gond, Salma módszerével könnyedén elérheted a rendezett hullámokat. Használj melegíthető hajcsavarókat! Száraz hajadat spricceld be egy kis hajban maradó, pumpás balzsammal, majd tincseidet egyenként tekerd a már előre felmelegített csavarókra. Hajszárítóval egy kicsit száríts rá, ha sietsz. Meglátod, tökéletes fürtjeid lesznek kevesebb, mint fél óra alatt.

 

A szakértő tanácsai

Most nem divat az egyenes haj, nincs értelme tehát a hajvasalóval gyilkolnod a hajadat. De akkor sincs okod aggodalomra, ha nem áldott meg az Anyatermészet természetes göndör vagy hullámos hajjal. Lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésedre, hogy csodálatos, hullámos hajkoronát varázsolj magadnak. A trend úgyis a hosszú, hullámos fürtöket támogatja. A hullámos hajtincsek finoman keretezik az arcodat, és lágyítják vonásaidat. A fokozatosan vágott fazon pedig még a vékonyszálú, kevés hajat is dúsabbnak mutatja.

Ha azonban szerencsés vagy, és fürtjeid természetesen göndörödnek, igencsak oda kell figyelned a rendszeres ápolásra. Fontos, hogy rendszeresen használj kondicionálót, balzsamot, hajpakolást, hajhabot, hajsprayt vagy hajápoló szérumot. Az egészségesen göndör fürtökhöz legjobb, ha magától hagyod megszáradni a vizes hajat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL