EZOTÉRIA

Lesznek nagy sorsfordulók az életedben?

Szerző:
Szabó Anna
Az életvonal a tenyér egyik legfontosabb vonala. Olyan, mint egy nagy folyó, melynek medre megmutatja, hogy életünk milyen irányba folyik, milyen akadályokkal kell megküzdenünk, és a nagy sorsfordulók és változások is kiolvashatók belőle.

 

A kézelemzés 5000 éves múltra tekint vissza. Sokan azt hiszik, hogy az életvonalból akár életük hossza is kiolvasható, de ez nagy tévedés. A halál időpontja mindenki előtt egy szent titok. Az életvonal hossza sem erről árulkodik. Az életvonal elsősorban az élni akarást, a vitalitást mutatja meg, hossza sem az életkor mutatja meg, hanem az életerőnkről, energiánkról ad felvilágosítást. Az életvonalból kiolvashatók még a nagyobb sorsfordulók, változások, melyek az életünk során érnek bennünket. A két kéz vonalai nem mindig egyformák. A bal kéz vonala inkább a belső megélésekről ad felvilágosítást, a jobb kéz vonalai pedig általában azt mutatja, milyen képet mutatunk a külvilág felé, illetve a külvilágban megjelenő eseményekre is utalhat.

 

  

  

 

 

Ha kíváncsi vagy a kézelemzés további rejtelmeire, akkor feltétlenül vásárold meg ezt a könyvet:

Christiane Eisler-Mertz
Kézelemzés
(Bioenergetic Kiadó)

A szerző kezünk vidékére kalauzol el, megmutatja, mit árul el a jobb és a bal kezünk és megtanít a fő és a mellékvonalak helyes értelmezésére.

Tovább a Kiadó honlapjára >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL